USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.94

Волинянка, рятуючи сусідку з пожежі, потрапила у реанімацію

31 Липня 2018 16:43
Вночі з 28-го на 29 липня в селі Грибовиця Іваничівського району у помешканні 71-річної жительки виникла пожежа. Жінка 1983-го року народження, яка допомагала бабусі вибратися з полум’я, від перенесеного шоку потрапила в реанімацію, інформує Буг.

Першими рятувати одиноку пенсіонерку кинулися сусіди. Відчувши запах диму в оселі, вона подзвонила до подружжя, що її доглядає. Чоловік та дружина відразу прибігли на місце події, на допомогу прийшов також учасник АТО, який проживає поруч.

Ігор К. та Тарас К. через вікно передали пенсіонерку в руки Наталії К. Від перенесеного шоку доглядальниці прямо на місці довелося надавати медичну допомогу.

Каретою “швидкої” її доправили в Іваничівську районну лікарню, де вона і зараз перебуває з діагнозом “післясудомна афазія”, повідомив її чоловік.

Жінка не пам’ятає нікого з рідних і не говорить.

Афазія – це часткове або повне порушення мови, причиною розвитку якого є органічне ураження відділу кори мозку, що відповідає за мовну функцію. При розвитку даного захворювання спостерігається втрата здатності до розуміння мови і вираження своїх думок в словах.

Як поінформував головний інспектор Іваничівського районного сектору УДСНС України у Волинській області Анатолій Киричук, повідомлення про пожежу поступило о 2:06 29-го липня. Причиною загоряння стало коротке замикання холодильника.

Свідки повідомляють, що в будинку повністю згоріли веранда і кухня. Його власниця зараз проживає в літній кухні, а її рятівницю лікарі Іваничівської ЦРЛ намагаються повернути до повноцінного життя.

У реанімаційному відділенні підтвердили інформацію, що мешканка Грибовиці пережила важкий стрес, що вплинуло на стан її здоров’я.

Наталія К. виховує двох доньок віком 16 і 8 років та синочка, якому на днях виповниться 3 роки. ЇЇ чоловік не відходить від лікарняного ліжка в реанімації з надією, що дружина зуміє згадати його та дітей.

“БУГ” звертається до всіх небайдужих з проханням допомогти Наталії повноцінно жити, адже дітям так потрібна мамина увага. Кошти для лікування можна перерахувати на картку ПриватБанку 4149497100304403 (Куницький Ігор Володимирович).

Ця жінка заслуговує на вашу підтримку.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus