USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Волинянка стала фіналісткою Чемпіонату України з бодібілдингу та фітнесу

23 Жовтня 2020 21:49
17-18 жовтня у Черкасах відбувся Чемпіонат України з бодібілдингу та фітнесу. Мешканка Нововолинська Тетяна Фіськович здобула 5-те місце у фіналі лідерів у номінації фітнес-бікіні.

26-річна Тетяна більше 10 років не уявляє свого життя без спорту, 4 з яких працює фітнес-тренером у Нововолинську. Для дівчини це перші змагання, готувалася вона до них два місяці, пише БУГ.

«Підготовка до змагань починається завчасно, хтось готується півроку, хтось рік. Ми з тренером вирішили ризикнути: два місяці тренувань і одразу на Чемпіонат України. Хоча змагання дуже серйозні, виступають найсильніші та найкращі спортсмени. Розуміла, будуть досвідчені учасники і що буде важко. Змагання стали для мене викликом. Хотіла довести собі, що я можу більше» – розповіла Тетяна.
Підготовка для Тетяни виявилася нескладною, але дуже інтенсивною. Спорт – це стиль її життя, особливих змін в харчуванні та тренуваннях не було. Єдине, що далось нелегко – відмова від солодкого.

«Головне – мотивація. Я розуміла, якої форми мені потрібно досягнути та наполегливо йшла до мети. Тренувалася чотири рази в тиждень з київським тренером в режимі онлайн. Виконувала тільки силові вправи. Не можу сказати, що мені важко, техніку виконання знаю, м’язи контролюю, під час занять в залі максимально викладалась.

Обожнюю солодке, але довелося відмовитися. В цьому мені дуже допомагала підтримка чоловіка та друзів».

Специфіка змагань фітнес-бікіні в тому, що оцінюється не лише спортивна форма і пропорції, але й і позування, харизма, дефіле та загальний образ. Учасниця повинна бути жіночною, елегантною та витонченою. Перед виходом на сцену їй необхідно нанести грим-засмагу, зробити макіяж та зачіску. Невід’ємний атрибут для доповнення образу спортсменок – купальник, свій Тетяна шила на замовлення.

«Навіть якщо фігура – відпад, але неправильно позувати – це програш. Я позувала щодня. Прокинулась – до дзеркала, позаймалась в залі, знову відпрацьовую позування.

Важкою була дорога, їхала до Черкас автобусом. Перед змаганнями хвилювалась, але у мене була колосальна підтримка: тренери, їхні підопічні та дівчина, яка готувала мій образ. Ми були як одна сім’я. Зрозуміла, що не одна, тому швидко опанувала себе. Потрібно бути сильнішою, рухатися вперед та боротися зі своїм страхом. На змагання я йшла за перемогою», – розповідає Тетяна Фіськович.

Дівчина була єдиною учасницею з Волинської область, що неабияк мотивувало показати найкращий результат.

«Коли на сцені оголосили – Нововолинськ, переповнювала гордість. Хочеться щоб про наше місто дізналися якомога більше людей».
У найбільшій ростовій категорії, серед 18 учасниць, Тетяна посіла 5-те місце. Змагання важливі для Тетяни, за її словами, на сцені ти показуєш над чим працював всі ці роки, вони допомагають в тренерській роботі. Це самовдосконалення та розвиток.

«Цей вид змагань дороговартісний, але воно того варте. Тебе оцінюють професійні судді. Було дуже приємно потрапити до фіналу. А це означає, що я рухаюся в правильному напрямку.

Обожнюю свою роботу, хочеться бути мотивацією для своїх підопічних. Завжди можна досягнути бажаних результатів, головне – велике бажання змін», – каже волинянка.

У Тетяни грандіозні плани на майбутнє, весною планує їхати на Чемпіонат України, далі працювати над собою, вдосконалювати свої знання та спортивну форму.
Переглянути цей допис в Instagram Я не втримала, і поки чекаю фото з чемпіонату, хочеться поділитись з вами що у мене на душі 🙏 Виступаючи від свого коханого міста Нововолинська , я ще з більшою силою старалась показати що у нас є сильні спортсмени і ми йдемо тільки до кращого ! 🙏Це початок , я війшла в фінал лідерів в моїй категорії і отримала 5 місце! Дівчат було достатньо ...Переживала, але назвали мій номер 275! 🙏 Я дуже вдячна долі , за такий крок у моєму житті ! Своєму милому чоловіку , якій підтримував мене і не давав лишній раз їсти вкуснях 💞😂, своїм дівчаткам, які переживали більше за мене , люблю вас і буду для вас робити все можливе в будівлі вашого тіла ! Своїм колегам з нашого клубу @active_nv , ви мене мотивували 🤗Свому тренеру , @simak_andrey і його красуні дружині @irasimak13 , я вас обожнюю ♥️, ви зробили багато для мене і будемо йди далі !!! 🙏🇺🇦 @kristi_karangel , зайка , твоя робота 😍 без слів , ти все знаєш сама ! 💞 #ifbb #fitnessbikini #fitness #sportlife #sporttime #gymgirls #fitnessmodel #fitnessbikini #ifbb2020 #ukraine #люблюспорт #споримвеыелюди Допис, поширений 🧸 (@fiskovuch_tanya) 18 Жов 2020 р. о 10:49 PDT
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Непойняв Показати IP 23 Жовтня 2020 22:59
чого вони такі худющі і закопчені?
ABC Показати IP 23 Жовтня 2020 23:42
Із гримом-засмагою трохи переборщила. Дуже ненатурально виглядає, ніби в багнюці скупалася. А взагалі нічого так.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus