USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Волинянка стала учасницею проекту на «1+1»

18 Вересня 2017 12:52
Ірина Демчук із Нововолинська стала учасницею проекту “Модель XL” на телеканалі «1+1», інформує Буг.

Дівчина закінчила Нововолинський ліцей-інтернат, потім навчалась у Київському державному інституті декоративно-прикладного мистецтва і дизайну імені Михайла Бойчука.

Як повідомляється у сюжеті “Сніданку з 1+1”, в кастингах взяли участь більше двох тисяч дівчат із пишними формами, пощастило ж лише декільком десяткам.

Члени журі проекту – ведуча Катерина Осадча, стиліст Андре Тан, танцівник Влад Яма та латвійська модель plus-size Тетяна Маскевич.



У рамках проекту дівчата брали участь у показі Андре Тана. У розмові з журналістом “Сніданку з 1+1” Ірина Демчук зізналася, що на репетиції впала, тому нервувала, щоб така ситуація не повторилася на самому показі.

Незабаром уся Україна спостерігатиме за життям дівчат на проекті в ефірі телеканалу “1+1”.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus