USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Волинянка виборола перше місце змаганнях з метання молота у Греції

21 Червня 2018 10:29
У грецькому місті Нікіті відбулися міжнародні змагання з метання молота. Волинянка Ірина Климець виборола перше місце, метнувши у кращій своїй спробі на позначку 70,64 м. Друге місце дісталося росіянці Софії Палкіній (67,97), а третє посіла представниця Туреччини Зеліха Узунбілек (64,65), інформує ВолиньSport.

Прикро, що зовсім трішки не дотягнула до п’єдесталу друга українка Ірина Новожилова – 4 місце (63,88).

Як розповіла Ірина Климець, металось їй дуже важко. Насамперед далися взнаки спека +33 (і це о 18:00 год) та виснажлива дорога (виїхали з олімпійської бази в Конча-Заспі о 8:00 ранку, а приїхали в готель лише 23:45 – летіли через Стамбул із пересадкою у 7 годин).

"Я зробила тільки дві вдалі спроби, в яких не черкала сектор, бо всі інші чотири - молот торкав сітку. Не можу сказати, що задоволена технікою метання на цих змагання та показаним результатом. Задоволена лише перемогою", - зазначила волинська легкоатлетка.

До слова, нещодавно волинянка виграла всеукраїнські змагання з метань молота та встановила особистий рекорд.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus