USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Волинянку зобов'язали повернути 42 тисячі незаконної соцдопомоги

5 Березня 2015 15:01
Мешканка Луцького району протягом семи років незаконно отримувала соціальну допомогу, як одинока матір. Відтак, суд зобов'язав жінку повернути усі отримані кошти.

Про це інформують у прес-службі прокуратури Волині.

Правоохоронці стверджують, що ця жінка умисно надала до філії районного управління соціального захисту населення неправдиву інформацію, що є одинокою матір’ю, попри те, що проживала та вела спільний побут із батьком своїх дітей.

Таким чином, вона з жовтня 2007 року по листопад 2014 року незаконно отримала соціальну допомогу на загальну суму понад 42 тисячі гривень.

Вироком Луцького міськрайонного суду жінку визнано винною у скоєному, засуджено до штрафу та зобов’язано повернути державі усі незаконно отримані кошти.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Іван Показати IP 5 Березня 2015 15:43
що вона одна така
Mery Показати IP 5 Березня 2015 15:47
Невже знайшли лише одну лучанку, яка незаконно отримувала соціальну допомогу ??? Проконтролюйте більшу кількість лучан, то казну поповните такими штрафами, що і вам не снилося! Але ж ви привикли лише кармани набивати, коли встановлюєте соціальні пільги для тих, хто купує машини, будує будинки, робить ремонти на тисячі, їздить за кордон відпочивати. Вони ж бідні, тому держава їм має допомагати!
Вадим Показати IP 5 Березня 2015 17:37
Звичайно, вона не одна така. Тільки судять не всіх, а тих, хто попався.
Тьотка Показати IP 5 Березня 2015 22:35
Наша держава, обкрадаючи людей, підштовхує їх обманювати ту державу. Замкнене коло - не маю як вижити і маю придумати як викрутитися! Скільки у нас опікунів, які фіктивно позбавляють батьківських прав своїх дорослих дітей, а потім проживають з ними і внуками в одній хаті на опікунські гроші? Знаю безліч таких фактів! Але відповідним службам байдуже. А може й не байдуже, а просто вигідно!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus