USD 38.80 39.10
  • USD 38.80 39.10
  • EUR 38.80 39.20
  • PLN 9.80 9.97

Волинянці терміново потрібні гроші на лікування

22 Вересня 2020 18:37
До журналістів звернувся житель села Поромів Іваничівського району Олександр Мисливець. В його дружини на фоні цукрового діабету виникла шлунково-кишкова кровотеча. Чоловік каже, за кілька днів на лікування Надії вичерпали всі фінансові ресурси сім’ї, тому вимушений просити у небайдужих людей допомогти матеріально.

Про це пише БУГ.

Зі слів Олександра, у його дружини Надії Петрівни Мисливець внаслідок цукрового діабету відкрилась трофічна виразка на нозі близько трьох місяців тому. Жінку лікували своїми силами під наглядом місцевого лікаря. Проте три дні тому їй раптово погіршало і Надію Петрівну відвезли до хірургічного відділення Нововолинської лікарні.

21-го вересня вночі вона потрапила до реанімації у важкому стані – на фоні цукрового діабету відкрилась шлунково-кишкова кровотеча.

Олександр Мисливець каже, всі гроші, які мав: пенсію та ліміти на кредитках на лікування вже вичерпав, діти допомогли, чим змогли, але цього все одно не вистачає.

«Не знаю, що вже далі робити. Лікарі поки нічого не кажуть, стан стабільно важкий. Вона не могла зрозуміти де вона і навіщо підключена до крапельниць. Я вже витратив пенсію, з кредиток познімав... », – зізнається Олександр Мисливець.

Чоловік просить усіх небайдужих допомогти їм матеріально. Щодня на лікування дружини потрібно в середньому 700-750 гривень.

Допомогти можна, переказавши гроші на номер карти ПриватБанку 5168 7574 1563 0153 Олександр Мисливець.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus