USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.20 39.40
  • PLN 9.71 9.93

Лучанка бореться за життя в білоруській лікарні і потребує допомоги

17 Жовтня 2014 17:42
В лучанки Олени страшна хвороба - Лімфома Ходжкіна. В Україні лікувати її відмовилися. Втім, батьки не втратили надію і знайшли фахівців у Білорусі. Для лікування потрібно 50 тисяч доларів, чимало грошей уже зібрали, але ще не вистачає 27 тисяч доларів.

У редакцію Інформаційного агентства Волинські Новини звернулася мама хворої дівчини Віра Георгіївна з проханням, аби донести про свою біду волинянам і знайти небайдужі серця, які б від гукнулися допомогти грошима, скільки хто може, щоб назбирати необхідну суму на операцію доньки.

«Про хворобу ми дізналися у 2012-му році. Тоді почали лікування у нас в Боголюбах. Була початкова стадія Лімфоми Ходжкіна - 2А. Оленка пройшла 12 курсів хіміотерапії, 30 сеансів облучення. Все було добре, недуга відступила. Але зараз хвороба почала вбивати мою донечку. Під час обстеження в Києві лікарі виявили 4 стадію, пішло загострення на внутрішні органи. Тому зараз необхідно робити пересадку кісткового мозку. У Києві медики сказали, що вже запізно, і не зможуть вилікувати, а в Мінську лікарі дали нам надію на одужання. Вартість операції - 50 тисяч доларів. Ми вже заплатили трохи більше 22 тисяч доларів, ще необхідно 27 тисяч доларів. Спочатку перерахували тільки частину грошей. Бо лікарі не знали чи вдасться їм взяти клітини кісткового мозку. Але все відбулося успішно. І чекаємо вже наступного етапу – пересадки кісткового мозку», - розповідає мама Оленки.

Дівчинка народилася в Луцьку, навчалася у ЗОШ №25, потім отримала вищу освіту бухгалтера у Східноєвропейському університеті імені Лесі Українки.

Як розповідає мама Олени, її дочці 26 років, і вона, як усі дівчатка, мріє одужати, знайти своє кохання, одружитися і народити дітей, а також хоче знайти роботу.

Зауважимо, щоб допомогти дочці, то батьки продають свою квартиру. Гроші на лікування необхідно зібрати якнайшвидше, тому просять усіх небайдужих до чужого горя допомогти назбирати 27 тисяч доларів, які так необхідні, щоб врятувати життя лучанці.
Реквізити картки:

Одержувач: Почко Олена Леонтіївна

ІПН клієнта: 3231502689

Банк одержувача: ВГРУ «Приватбанк»

МФО: 305299

Код ЗКПО: 14360570

Рахунок: 29244825509100

Для зарахування на картковий рахунок № 5168742068156383
Виписка про хворобу з медичної картки.
Виписка про хворобу з мінської лікарні.
На що йдуть гроші.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus