USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Волинянці збирають кошти на дороговартісне лікування

23 Травня 2018 16:05
Волинянка Наталія Рафальська, яка півтора року бореться з підступною хворобою, знову потребує допомоги, інформує Район Шацьк.

На цей раз лікарі призначили попереднє лікування перед операцією, але за місяць вартість лікування зросла з 60 до 160 тис. грн.

Про це написала у групі «Мій Шацьк» у Facebook її колега - вчителька Лариса Лончук-Денисюк.

«Пройшло небагато часу і завдячуючи вам - добрим, милосердним, небайдужим землякам, вдалось зібрати близько 120 тис. грн. Хай вас всіх береже Бог!!!Але, уявляєте, до операції, на яку ми і збирали кошти, Наталії ще призначили попередню програму лікування, яку оцінювали спочатку у 60 тис.грн., а за місяць чомусь ціна виросла на 100 тис. грн. і тепер вартує 160 тис. грн.

Пояснили так: «Що ви хочете, ціни ростуть!». Але ми віримо, що і це здолаємо, бо дуже хочемо і допоможемо Наташі одужати!!!!!! Не залишайтесь байдужими, дуже вдячні за підтримку!» - йдеться у дописі.

Наталія зараз перебуває у Києві, в лікарні. Для тих, хто бажає допомогти вчительці з Шацька побороти страшну недугу,подаємо номер картки.

Номер картки Приватбанку на її ім'я: 4149 4996 4046 4580.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus