USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Волиняни розлучаються, аби отримати субсидії

17 Вересня 2018 15:19
Подружжя волинян, які прожили у шлюбі 40 років, вирішили розлучитися, щоб отримати субсидію.

Як розповів у коментарі Інформаційному агентству Волинські Новини адвокат Олег Огородник, за останній час у його професійній практиці це вже п’ята пара, яка юридично розлучається для отримання субсидії.

«Вони і далі продовжують жити в цивільному шлюбі, але розлучаються юридично, бо б’є по кишені. Це навіть не залежить від того, чи пара разом прописана у одному помешканні чи в різних, бо коли нараховуватимуть субсидію, то врахують доходи обох домогосподарств», - каже Олег Огородник.

Юрист зазначив, що це зроблено для того, щоби держава змогла зменшити кількість субсидіарників і якомога більше економити бюджетних коштів.

Олег Огородник розповів, що ще торік людям для отримання субсидії було вигідно приховувати свої доходи. «Тепер ця схема не діє, оскільки непрацюючим громадянам нараховують в місяць дві мінімальні зарплати доходу. Зараз вигідно лише розлучатися, бо це єдиний дієвий варіант для отримання субсидії» - додав адвокат.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 13
Мудре Житіє Показати IP 17 Вересня 2018 15:24
Розлучаються невінчані. Вінчаний шлюб непорушний.
Мудре Житіє до Мудре Житіє Показати IP 17 Вересня 2018 16:18
Ті, хто мінусує, щастя у шлюбі не мають.
Антон до Мудре Житіє Показати IP 17 Вересня 2018 16:25
А, що таке щастя в цьому капіталістичному світі?
лучанка Показати IP 17 Вересня 2018 15:30
Господи, до чого держава доводить людей, що розлучаються аби вижити(( просто немає слів! От виживи на пенсію без супсидії, якщо комуналка зимою більша ніж доходи...нелюди в уряді сидять! на Європу рівняються по цінах, а зарплатами чомусь на Європу не рівняються!
Андрій до лучанка Показати IP 18 Вересня 2018 10:30
А що є випадки коли в пенсіонерів забирають субсидію? Хіба що пенсіонер - це по сумісництву олігарх. Тому не говоріть дурниці.
Волинянка Показати IP 17 Вересня 2018 15:32
Цигани навіть не одружуються, але мають субсидії і шалені допомоги на дітей. І ніхто до них не має діла
Катерина Показати IP 17 Вересня 2018 15:37
З нашою державою люди скоро взагалі перестануть одружуватися. Все "для людей"))). Загнали їх в такі рамки - що так і до суїциду недалеко!
Антон до Катерина Показати IP 17 Вересня 2018 16:23
К Катерино, а чи не такі ж як ви цю владу оберали?? Щоб у нас була нормальна країна треба щоб у людей була голова на плечах. Сім'я це зусилля двох, якщо жінка все спихає на чоловіка це тоже не варіант, бо вона народила дитину і все, чоловік повинен все витягувати на собі а жінка нічого не робити? От тому і зараз чоловіки все менше перестали одружуватися, в нас більшісь жінок сприймають чоловіка суто як статевий орган і гаманець для іхнього безтурботного життя, і розвинутих країнах такого не існує, в Америці немає такого поняття як декрет, народила, найняла няню і на роботу йде працювати, в нас,сидять в декретах по 6 років, домохазяйками, і щей хочуть щоб чоловік на плечах носив, дарував квіти і возив на курорти, це не держава винувата що чоловіки менше стали одружуватися це ви жінкі винні через свій надмірний егоїзм.
лучанка до Катерина Показати IP 17 Вересня 2018 16:23
щоб ті суми субсидій не вилізли боком нашим дітям чи внукам,бо держава нічого так не дає...Думаю,краще платити,а на чомусь іншому економити
Антон до лучанка Показати IP 17 Вересня 2018 16:34
Поки люди незадумуються що вони роблять , то може в тих дітей і внуків, вже не буде де жити, станем чиєюсь колонією остаточно в економічному плані. В цій країні і з цими людьми взагалі немає бажання якось жити на перспективу, робити дітей , вірити в краще майбутнє, бо в нас Українці хоч і добрі, але надзвичайно тупі вірять у все не піддаючи нічого критиці та аналізу, у своїх рішеннях українці керуються тільки емоціями чи почуттям особистої вигоди, в Україні дуже туманне майбутнє, враховуючи щей те як зараз запустилась українська пропагандистська машина по подобі своїй як в росії, і як в усе це люди вірять бо воно приправлено лжепатріотизмом, тобто емоційним чинником. Розвиток науки в Україні на нулі, тільки церкви розвиваються, судячи з того що відбувається зараз, то Україні світить дуже погане майбутнє, поки люди не змінять свої голови.
Боб Показати IP 17 Вересня 2018 19:37
Потрібно бути повним лохом ,щоб вірити в вибори в цій державі.
Андрій до Боб Показати IP 18 Вересня 2018 10:32
чому ти тоді живеш в цій державі? Збирай манатки і вали звідси.
Боб до Андрій Показати IP 19 Вересня 2018 22:26
Шукаю де б приняли.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus