USD 39.45 39.75
  • USD 39.45 39.75
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.85 9.97

Волиняни здобули 5 медалей на чемпіонаті України із самбо

8 Березня 2021 21:29
У Луцьку 5-6 березня проходив чемпіонат України серед чоловіків і жінок зі спортивного й бойового самбо. Волиняни здобули 5 нагород.

Про це повідомляють на сайті Федерації самбо України.

На чемпіонаті волиняни вибороли 5 призових місць. Зокрема, у змаганнях серед жінок (вага 50 кг) бронзову медаль здобула Аліна Пащук. Олександр Гордієнко виборов першість зі спортивного самбо (вага 98+). Щодо бойового самбо, то у змаганнях серед чоловіків третє місце в Олексія Бондаренка (вага 64 кг), у Максима Бухалюка (вага 71 кг) та Романа Горошкевича (вага 98+).

Загалом у змаганнях взяли участь 350 спортсменів з 20 регіонів з усієї України. Командну першість вибороли спортсмени Києва. На другому і третьому місці опинилися команди Харківської та Івано-Франківської областей відповідно.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus