USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Волинянин, якого знайшли в закинутому колодязі - живий

5 Липня 2017 14:56
Кілька годин тому на одному із закинутих обійсть Володимира-Волинського, яке знаходиться на виїзді з міста, в старому закинутому колодязі знайшли чоловіка, якого рідні шукали вже кілька днів.

Чоловік живий, але перебуває у важкому стані, повідомляє Район.Володимир-Волинський.

Чоловік (за попередніми даними 1962-1963 року народження) позавчора сказав рідним, що їде до лісу. Це не викликало ніяких підозр, бо зниклий любив мандрувати на велосипеді, частенько їздив по гриби, на риболовлю, по яблука... Іноді заночовував у рідних та знайомих. Отож і цього разу чоловік зібрався і вирушив у чергову веломандрівку. Проте, минула доба, друга пішла, а чоловік не повернувся. Рідні самі кинулися на пошуки чоловіка.

Сьогодні рідні зниклого вже навіть збиралися писати заяву про зникнення чоловіка, однак зателефонував хтось із родичів і повідомив, що знайшов зниклого в закинутому колодязі, що на околиці міста ( в районі 7-ого тупика, біля траси).

За попередніми даними, на території закинутого і зарослого обійстя був старий колодязь. Через зарослі чоловіг міг його не побачити і з необачності впав туди.

За останніми повідомленнями рятувальників чоловік живий, але перебуває у дуже важкому стані. ПОДРОБИЦІ.

Зараз на місті пригоди працює ГРПП та рятувальники. Більше - згодом.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus