USD 39.73 40.00
  • USD 39.73 40.00
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Покарали волинянина, який на смерть збив велосипедистку

27 Березня 2020 09:29
Волинянин, який насмерть збив 45-річну велосипедистку в Іваничівському районі, відсидить за ґратами три роки та шість місяців.

Про це йдеться у вироку Іваничівського районного суду Волинської області.

Під час суду встановили, що 12 серпня минулого року обвинувчений, керуючи «РЕUGЕОТ-407», рухався автомобільною дорогою Р-15 сполученням «Ковель-Жовква». При виїзді із села Стара Лішня Іваничівського району в напрямку Нововолинська водій легковика не дотримався безпечної дистанції та допустив наїзд на жінку, яка йшла у попутному напрямку із велосипедом у руках.

Через отримані травма жінка померла.

Допитаний у судовому засіданні обвинувачений визнав свою вину та розкаявся у вчиненому. Натомість потерпілий просив не позбавляти волі обвинуваченого, адже претензій до нього не мав. Однак суд, враховуючи тяжкість наслідків, вважав, що реальне відбування покарання, пов`язане з ізоляцією від суспільства, є необхідне для виправлення та попередження вчинення обвинуваченим нових злочинів.

Відтак суд призначив йому покарання у виді трьох років шести місяців позбавлення волі з позбавленням права керування транспортними засобами на один рік.

Фото ілюстративне
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus