USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Як на замовлення Порошенка готують цькування Зеленського: опублікували записи розмов

13 Лютого 2019 14:09
Адміністрація президента, депутат БПП Олександр Черненко, Комітет виборців України, представники ЦВК, представники Нацради з телебачення і радіомовлення, представники видання Радіо.Свобода – усіх їх об’єднує план дій, які вони виконуюють на замовлення чинного президента України Петра Порошенка, аби дискредитують кандидата в президенти Володимира Зеленського і намагаються не допустити виходу в ефір серіалу «Слуга Народу-3».

Про у своєму телеграм-каналі розповів журналіст Олександр Дубінський, опублікувавши скріншоти переписки та аудіо-запис.

«Вищезазначені фігуранти вирішили вибрати тактику «язик в д*пі», надаю всім охочим можливість ознайомитися зі скринами і аудіофайлами з листування депутата БПП Черненка з помічником президента Порошенко (імовірно, Онищенко).

У листуванні обговорюється залучення до дискредитації Зеленського програми «Схеми» на Радіо.Свобода. І дії щодо заборони показу серіалу студії Квартал-95 за допомогою ЦВК і Нацради з телебачення», – йдеться у дописі журналіста. Окрім того, Дубінський звертає увагу на повідомлення від імені «першого». З його слів, так називають президента і, судячи з переписки, він помітно нервує щодо виходу серіалу «Слуга Народу-3» в ефір.
Комітет виборців України, який курує депутат від БПП Олександр Черненко, як з’ясувалося після прочитання його переписки, не пише тексти на свій сайт руками редакторів, а отримує їх в готовому вигляді з Адміністрації президента. Окрім друкованих повідомлень, у цьому фрагменті записів зафіксовано і голосові.

«Є кілька ідей, як збити серіал. Я думаю, ми направимо громадськість, як тільки вийде цей серіал, бо вони не можуть реагувати на плани, їм потрібні факти. ЦВК з ініціативою точно не виступить, але якщо до них буде звернення, то вони, відповідно, реагуватимуть. Ну, і Нацраду (з питань ТБ та радіомовлення – ред.) треба підключити…можливо, перед показом Нацрада мала б провести по ньому експертизу (на предмет визнання серіалу передвиборчою агітацією – ред.)», - каже людина з голосом дуже схожим на Черненка.

Нагадаємо, раніше Олександр Дубінський написав на своїй сторінці в мережі, що Порошенко через ЦВК і Нацраду з телебачення хоче не допустити в ефір серіал «Слуга Народу-3». Журналіст пообіцяв викласти докази, що і зробив.

Також Дубінський опублікував записи щодо проведення у Львові прес-конференції атошників, які раніше провокували Зеленського. З переписки Цеголка з депутатом БПП Андрієм Антонищаком стає зрозуміло, що список учасників цієї прес-конференції та їхні тези для виступів узгоджуються з АП. Серед іншого, за задумом АП, атошники мали запропонувати Зеленському ще раз пройти тест на наркотики, бо минулого разу «наркотики добре зайшли» інформаційно.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 10
Павло Показати IP 13 Лютого 2019 14:31
Це повний зашквар. Порошенко накладає в штани по повній.
111 Показати IP 13 Лютого 2019 14:32
Блін мені вже Зе починає не подобатись, бо розуміючи звідки могли б взятися плівки то це незаконне прослуховування, а якщо взяти реально в наш час можна будь-який голос підробити та свальсифікувати будь-яку переписку, спочатку ініціатива Зе про балатування в президенти мені сподобалася но зараз він займається як і і нші чорним піаром тоді що зміниться якщо він робить як усі?
Навуходоносор Показати IP 13 Лютого 2019 15:49
Поки з держави не виметуть поганою мітлою грантоїдів, які втручаються в політику, а Черненко один із тисяч таких, людьми будуть маніпулювати. Десятки фондів створені "доброхотами" не для того, щоби працювати на Україну, вони створені для впливу на політикум. Там процвітає меркантильність і на біди людські дивляться через "зелені" окуляри...
К.лучанин Показати IP 13 Лютого 2019 17:29
А що ви хочете. люди добрі? Петро , олігарх за своїм становищем, він же бізнесмен, він же шоколодний магнат , а Президент він за сумісництвом ! Ну так люд український обрав, за впливого сприяння американських друзів . Свої статки збільшив у 82рази , від великої "любові" до України та ураїнського народу. Владарювати йому сподобалось і дурити людей . З 5 років його царювання Україна опустилась в економічну кризу і життя людей стало набагато гіршим ніж було до нього ! Крім того, диктатура Порошенка набирає обертів.
МА Показати IP 13 Лютого 2019 19:51
Країни,у яких президенти жінки спостерігається порядок і заможність населення.
анонім Показати IP 14 Лютого 2019 10:07
а чому б і не Зеленський?. Вже 27 років " досвідчені" політики керують країною . Докерувалися. То гірше не буде. а можливо і краще. бач як трусяться перед виборами. значить є чого боятись.
людмила до анонім Показати IP 17 Лютого 2019 15:34
вск скйчас вспоминают Рейгана. до поста президента он был 8 лет губеонатором. а после актёрства почти 20 лет занимался политикой. был профи
гость Показати IP 15 Лютого 2019 11:51
незнаю как будет но в америке президентом были 2 шоумена и сравните уровень жызни наш и их мне опостылили ети одни и теже лже патриоты которые сидят в верхах по 20 лет изнают как улутшыть жызнь простых граждан как обобрать знают ето видно
Алла. Показати IP 17 Лютого 2019 19:17
ВОЗГЛАВЛЯЕТ АНТИРЕЙТИНГ И ПРЕТСЯ НА ВЫБОРЫ!!!!!! А НА НАРЫ НЕ ЖЕЛАЕШЬ????????
Ник Показати IP 18 Лютого 2019 16:35
На мой опыт Порошенко сейчас больше артист-игрок чем Зеленский.Игра стоит свеч

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus