USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Волинянин краде у супермаркетах продукти та хизується цим у Instagram

18 Березня 2018 22:43
Молодик з Нововолинська в мережі Instagram викладав фото продуктів та товарів, які він поцупив у місцевих супермаркетах.

Як інформує БУГ, цинічний вчинок 17 березня зауважили користувачі соцмережі.

«Коля Б. – молодик із Нововолинська, виклав фото із продуктами харчування та речами і написав подяку магазинам», - пише видання.

«Коли зайшов на халяву в магазини», – хизується хлопець.

Сир, шоколадка, жуйки, какао та футболка – ось що вдалося вполювати цього разу. І це тільки те, що є на фото, можливо список і більший.

«Магазин просто щедрий», – ділиться своїми враженнями крадій.

На фото він не вказує, в яких саме магазинах «придбав» товар.

Однак, його разом із трьома друзями в цей день було помічено в супермаркеті «Рідний Край».

Адміністратор розповідає, що хлопці зайшли в магазин та вийшли, нічого не купували. Охорона помітила дивну поведінку, та затримати і обшукувати вона не має права.

Були переглянуті відео із камер спостереження. Явних ознак крадіжки вони не зафіксували. Та видно, що хлопці туди-сюди ходять, мабуть у пошуках наживи.

Адміністрація супермаркету зробила ревізію і виявила недостачу саме тих продуктів, які висвітлив користувач на фото. Загальна сума збитків складає близько 300 гривень.

А ось, і фото героя.

Власник супермаркету «Рідний край» Юрій Сиротюк повідомив поліцію про цю ситуацію. Його обурює така поведінка молодих людей. «Не секрет, що, на жаль, крадіжки з магазину вчиняють постійно і виносять і туалетний папір, і шкарпетки, і ковбасу. Але щоб так вчинити і вихвалятися перед усіма у соцмережі – неприпустимо», – вважає Сиротюк.

«Це героїзм чи повна деградація? Мабуть бути героєм для нашої молоді – це красти, бити вікна, годинники. А зробити щось корисне для себе? Як можна починати своє життя з крадіжки?

Адміністрацією торгового закладу було виявлено факт правопорушення та передано до правоохоронних органів. Сподіваємося, що і публікація в інтернет-виданнях пришвидшить виявлення неправомірних дій, а відповідні особи будуть притягнуті до відповідальності», – розповів він.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Золотий батон Показати IP 18 Березня 2018 23:14
Ай молодець! Колись обов'язково президентом стане!
п-Ан Показати IP 19 Березня 2018 04:40
Сиротюк ви питаєте: Як можна починати своє життя з крадіжки? То що ви забули як починали?
Таня Строцюк Показати IP 19 Березня 2018 09:19
Падонок типовий
лучанин Показати IP 19 Березня 2018 15:31
на морді написано що воно кон****..

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus