USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.55 39.80
  • PLN 9.75 9.90

Волинянин набрав 33 тисячі кредитів на чуже ім'я

16 Липня 2019 10:44
31-річний уродженцем села Ласків Володимир-Волинського району надавав завідомо неправдиву інформацію кредитній установі з метою одержання кредиту, інформує прес-служба прокуратури області.

Упродовж лютого-червня 2018 року чоловік 6 разів за допомогою комп’ютера з доступом до мережі Інтернет надавав господарському товариству, яке здійснює кредитування фізичних осіб, анкетні відомості та документи іншого громадянина, вказуючи при цьому реквізити особистої банківської карти.

Таким чином він одержав від кредитної установи кредити на суму понад 33 тис. грн.

Нововолинський міський суд визнав чоловіка, який щиро розкаявся у скоєному, винним у шахрайстві з фінансовими ресурсами (кримінальні правопорушення, передбачені ч.ч. 1,2 ст. 222 КК України) і призначив йому покарання у виді штрафу в розмірі трьох тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян (51 000 грн.)

Окрім того, його позбавлено права 2 роки займатисяфінансово-господарською діяльністю.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus