USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Волинянин незаконно віз через кордон матеріали для коронок на 1,8 млн

17 Січня 2019 09:12
Волинянин, який повертався з Польщі через пункт пропуску Ягодин, намагався ввезти на митну територію України без сплати митних платежів 600 упаковок багатошарових цирконієвих дисків.

Їх виявили серед іншого краму, який громадянин офіційно задекларував під час в’їзду «червоним» коридором, повідомляє прес-служба ГУ ДФС Волині.

Такий товар використовують стоматологи-техніки для виготовлення високо естетичних анатомічних коронок і мостів, відтак він – високоліквідний та високовартісний. Загальна оцінка партії дисків, що містилась у 13 картонних ящиках – 1,83 млн гривень.

Нині вони тимчасово вилучені на склад митниці – до остаточного рішення суду. Санкція статті 472 Митного Кодексу України за ці дії порушника передбачає відповідальність у вигляді накладення штрафу в розмірі 100 відсотків вартості товару з його конфіскацією.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus