USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Волинянин потрапив у світовий ТОП кращих виконавців дитячого «Голосу»

26 Серпня 2019 19:05
На YouTube каналі, де публікують найкращі виступи учасників програми «Голосу» з усього світу, розмістили відео з виступів Ярослава Карпука зі Старої Вижівки.

14-річний хлопець – зірка п’ятого сезону телевізійного шоу «Голос країни. Діти». Хлопець зачарував своїм співом мільйони слухачів та увійшов у трійку фіналістів, пише Район.in.ua.

«14-Year-Old Yaroslav was a finalist of the fifth season of The Voice Kids Ukraine in 2019. Check out his incredible ROAD TO in #TheVoiceKids Ukraine!» – підписане відео, яке уже вподобали понад 20 тисяч іноземних шанувальників Ярослава.

«Найкращий голос, який я коли-небудь чув від чотирнадцятирічного хлопчика», – пишуть із захопленням відвідувачі YouTube каналу.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Наталка Показати IP 28 Серпня 2019 18:00
cила живого співу...талант від Бога...чарівний голос...14 років і так поставлений голос

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus