USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Волинянин спричинив автотрощу на Рівненщині: постраждали шестеро людей

31 Січня 2023 12:42
На Рівненщині волинянин спричинив ДТП, внаслідок чого зіткнулися два легковики, мікроавтобус та бензовоз. Постраждали шестеро людей. За фактом порушення правил безпеки дорожнього руху розпочато досудове розслідування, у рамках якого слідчі встановлюють усі обставини ДТП.

Про це повідомляє пресслужба поліції у Рівненській області.

Повідомлення про автопригоду на трасі «Київ-Ковель-Ягодин» поблизу села Старики Сарненського району надійшло на спецлінію 102 учора, 30 січня, близько 15:30.

Слідчо-оперативна група відділення № 2 (смт Рокитне) на місці події встановила, що водій автомобіля «Mercedes ML», 34-річний уродженець Волинської області, на смузі зустрічного руху, попередньо під час обгону, допустив зіткнення із кросовером «Peugeot» під керуванням 39-річного рівнянина. Від удару «Peugeot» зіткнувся із мікроавтобусом «Renault Trafic», який виїхав за межі проїзної частини, а «Mercedes» – у бензовоз «Volvo».

Унаслідок ДТП до лікарні доставили водіїв «Peugeot» та «Mercedes»: 39-річного потерпілого із переломом гомілкової кістки госпіталізували у травматологічне відділення, 34-річного після обстеження відпустили.

Крім того, допомога медиків знадобилася і чотирьом пасажирам мікроавтобуса, у яких попередньо діагностували незначні тілесні ушкодження. Серед них неповнолітній, усі вони – жителі колишнього Рокитнівського району.

За фактом порушення правил безпеки дорожнього руху розпочато досудове розслідування, у рамках якого слідчі встановлюють усі обставини ДТП. У доставлених до медзакладу водіїв відібрані зразки крові для визначення стану сп’яніння. Інші двоє кермувальників були тверезі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
911 Показати IP 31 Січня 2023 13:03
захотілося х*йлу на сраному мерседесі уявити що воно їде на лобарджині урус та натворило біди людям. І що вонов вже нюхало
Да Показати IP 31 Січня 2023 13:07
Чим сильніше тиснеш на педаль газу, тим сильніше тиснеш на кришку горба.
Да Показати IP 31 Січня 2023 13:09
Чим сильніше тиснеш на педаль газу, тим сильніше тиснеш на кришку гроба.
Were Показати IP 31 Січня 2023 20:25
Самовпевненість мерсовода вмить його покарала

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus