USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.15 39.45
  • PLN 9.71 9.93

Волинянин убив товариша через розбіжності у політичних поглядах

12 Березня 2014 13:54
Волинські міліціонери протягом доби затримали вбивцю. Через розбіжності у політичних поглядах чоловік позбавив життя свого товариша. Тепер зловмисникові загрожує п'ятнадцять років в’язниці. Про це повідомили у прес-службі УМВС України у Волинській області

До чергової частини нововолинського міського відділу міліції звернулася місцева жителька. Схвильована жінка повідомила, що виявила у квартирі закривавлене тіло власного сина.

На місце злочину відразу виїхала слідчо-оперативна група міськвідділу, яка виявила у помешканні тіло 39-річного чоловіка зі слідами насильницької смерті: у потерпілого були ножові поранення обличчя і шиї та перерізане горло.

– Правоохоронці встановили, що жорстоке вбивство вчинив 32-річний житель міста Нововолинський, – повідомив перший заступник начальника – начальник слідчого управління УМВС України у Волинській області полковник міліції
. – Згодом з’ясувалося, що між чоловіками виникла суперечка з приводу суспільно-політичної ситуації в країні, яка переросла у бійку.

Після конфлікту чоловіки пішли до постраждалого, аби відсвяткувати перемир’я, але під час вживання оковитої знову почали сперечатися. У результаті зловмисник схопив ніж та завдав господареві два удари у щоку та шию, а потім перетягнув його у кухню і перерізав горло.

Слідчим відділенням Нововолинського МВ УМВС України у Волинській області розпочато досудове розслідування за частиною 1 статті 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Наразі підозрюваному обрано міру запобіжного заходу – тримання під вартою.

– За вчинення кримінального правопорушення чоловікові загрожує покарання у вигляді позбавлення волі до п’ятнадцяти років, – зазначив Михайло Руденко.

)
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 10
Майдан Показати IP 12 Березня 2014 14:03
"За вчинення кримінального правопорушення чоловікові загрожує покарання у вигляді позбавлення волі до п’ятнадцяти років,"- но только если он не активист Майдана...
Ляля Показати IP 12 Березня 2014 14:08
Це тільки початок! Домайданились?
слідство Показати IP 12 Березня 2014 14:19
А цікаво було б взнати, на боці якої політичної сили був вбивця?!
Гадалка до слідство Показати IP 12 Березня 2014 14:22
Да ко мне можете и не ходить, и так ясно...
Кирил до Гадалка Показати IP 12 Березня 2014 14:50
Он был носителем православных русскоязычных ценностей.
Всезнайко до слідство Показати IP 12 Березня 2014 14:40
Майданутий був...
Обпісяний Башкаленко Показати IP 12 Березня 2014 14:46
Ось при регіоналах був порядок.))))За ногу до батареї і корми карасів,
Арсен Показати IP 12 Березня 2014 14:56
В мене сусід такий самий мудило.Нажреться віддубасить жінку і ходить весь підїзд на ногі підіймає:“Да Яник прийде він вас всіх зароє“.Так що ватнікі совдеповські ще те б...ло.
Йовік Показати IP 12 Березня 2014 15:24
Почерк істінного ригіанала.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus