USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Нововолинського убивцю посадили на 15 років

15 Грудня 2014 16:25
Прокуратура Волині підтримала державне обвинувачення в кримінальному провадженні щодо громадянина, який вчинив навмисне вбивство одного чоловіка та завдав тяжких тілесних ушкоджень іншому.

Про це повідомили у прес-службі прокуратури області.

Як інформує прокурор відділу процесуального керівництва при провадженні досудового розслідування органами внутрішніх справ та підтримання державного обвинувачення прокуратури Волинської області Михайло Давидюк, у грудні минулого року мешканець Нововолинська, перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, поблизу одного із нічних клубів міста під час сварки наніс своєму опоненту удар ножем в живіт, що призвело до смерті постраждалого.

Одразу після цього, також бажаючи заподіяти смерть, зловмисник вдарив ножем ще одного чоловіка та зник із місця події. На щастя, своєчасно надана медична допомога зберегла останньому постраждалому життя.

Вироком Нововолинського міського суду чоловіка визнали винним у скоєні злочинів та призначили покарання у виді 15 років позбавлення волі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus