USD 38.80 39.10
  • USD 38.80 39.10
  • EUR 38.80 39.20
  • PLN 9.80 9.97

Волинянин втратив авто через спортивне харчування

16 Жовтня 2019 15:04
В пункті пропуску «Устилуг» у водія мікроавтобуса знайшли понад 145 кілограмів спортивного харчування.

Про це повідомляється на сайті Держприкордонслужби.

Повертаючись із Польщі через пункт пропуску «Устилуг», 36-річний мешканець Володимира-Волинського намагався перевезти понад 145 кілограмів спортивного харчування.

Під час перевірки мікроавтобуса «Мерседес» прикордонний наряд помітив зміни у конструктивних особливостях. Ретельний огляд автівки дав свій результат – в салоні мікроавтобуса знайшли спеціально облаштовану подвійну стінку, за якою водій заховав понад 145 кілограмів спортивного харчування.

Після складання необхідних процесуальних документів харчування для удосконалення тіла на суму майже 70 тисяч гривень та «Mercedes Sprinter», оцінений у понад 250 тисяч гривень, правоохоронці вилучили.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus