USD 38.80 39.10
  • USD 38.80 39.10
  • EUR 38.80 39.20
  • PLN 9.80 9.97

Волинські медійники вибороли бронзу на міжнародному турнірі у Литві

16 Вересня 2019 19:16
Волинянин вперше за багато років завоювали 3 місце на XV Міжнародному турнірі з міні-футболу, що відбувся у Литві, пише Волинська газета.

Щиросердечні та надійні контакти працівників волинських медіа з литовськими колегами встановилися майже 20 років тому, і з тих пір лише продуктивно розвиваються. Журналісти Костянтин Лоцман (продюсер Волинської філії ПАТ «Національна суспільна телерадіокомпанія України»), В’ячеслав Бєлов (телеоператор «12 каналу») та Володимир Данилюк (головний редактор «Волинської газети», заступник голови облорганізації НСЖУ) були не лише витоків цієї співпраці, але й системно її продовжують у професійних аспектах, а також – у спортивній сфері.

Відтак, в м. Луцьку щовесни проводиться Міжнародний турнір із футзалу «Кубок пам’яті Бориса Клімчука» (на честь Надзвичайного і Повноважного Посла України, багаторічного голови облдержадміністрації та депутат облради Бориса Клімчука), в якому цього річ взяли участь команди України, Литви, Польщі і Білорусі, а восени вже значно більша кількість шанувальників «гри мільйонів» прибуває в м. Друскінінкай, де литовські організатори в особі Таутвідаса Венцевічюса, голови Спортивного клубу Національної спілки журналістів Литовської Республіки (голова правління – Дайнюс Радзявичюс) проводять ще масштабніші змагання.

14 вересня на поле місцевого спорткомплексу на урочистому відкритті вишикувалися крім господарів також українці, латиші, білоруси, єгиптяни, німці, росіяни, казахи, молдавани та вірмени. В останній момент не змогли прибути на турнір журналісти з Угорщини, але це аж ніяк не позначилося на цікавому, виснажливому та безкомпромісному характері боротьби.

В результаті перше місце здобули дебютанти – представники Молдови, які прибули з м. Кишинів (їм волиняни, в складі яких виступали Володимир Данилюк, Вячеслав Бєлов, Мар’ян Гринчишин, Юрій Конкевич та інші представники мас-медіа та спортивної громадськості, поступилися 0:1). Другий результат показали вірмени з м. Єреван (у цієї команди волиняни виграли 3:1). А бронзові нагороди та кубок за 3 місце вперше за багато останніх років вибороли волиняни, які набрали 15 очок і за кращою різницею забитих та пропущених голів випередили литовців, котрі на 4 місці.



Роман УСТИМЧУК.

Фото автора і В’ячеслава БЄЛОВА.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus