USD 39.80 40.00
  • USD 39.80 40.00
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.85 10.00

Волинянин виграв грант за програмою «єРобота» та відкрив стоматкабінет

19 Листопада 2023 18:00
Кілька місяців тому в Любешові розпочав свою діяльність стоматологічний кабінет. Уродженець селища Роман Хорунжий вирішив започаткувати свою справу, адже у цій сфері працює вже понад п’ять років та постійно навчається та удосконалюється.

Дізнавшись про програму «єРобота», подав свій проєкт, а вже згодом отримав грант на розвиток власного бізнесу, повідомляє газета «Нове життя».

За одержані державні кошти придбав сучасне і багатофункціональне обладнання, що допоможе якісно надавати стоматологічні послуги. Про державну програму «єРобота» Роман дізнався від колег. Подав заявку влітку, і вже незабаром його проєкт схвалили.

У стоматологічному кабінеті лікар пропонує різні послуги: чистка зубів, пломбування, ендодонтичне лікування, встановлення коронок та мостів, видалення зубів, ортодонтичні процедури та інше. У своїй роботі, як каже стоматолог, використовує найсучасніші стоматологічні матеріали та технології, щоб забезпечити високу якість послуг. Хоча, як зізнається, не завжди виграє якісна стоматологія, адже у ній затрачається значно більше часу для, наприклад, встановлення однієї пломби.

Читати ще: «єРобота»: скільки підприємців з Волині отримають мікрогранти на розвиток бізнесу

«Використання цифрового зображення, комп’ютерного планування лікування, мікроскопів і лазерних технологій допомагає покращити точність та ефективність наших процедур. Тому вони завжди використовуються у моїй методиці лікування. Інакше працювати й не хочу, адже мені важливий хороший результат», – розповів Роман.

До слова, за державною програмою «єРобота» усі охочі можуть отримати мікрогрант на створення або розвиток бізнесу. Для цього треба скласти бізнес-план, подати необхідний пакет документів, захистити бізнес-план, отримати рішення. Якщо воно позитивне – відкрити спеціальний рахунок та отримати кошти. Грант дається на три роки.

Кожен грантоотримувач, залежно від кількості новостворених робочих місць, може отримати від 50 до 250 тисяч гривень. Для ветеранів та членів їхніх сімей ці суми коливаються від 250 тис. грн до 1 000 000 гривень.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Олексій Показати IP 19 Листопада 2023 20:02
Не тіште себе ілюзіями. Це не грант а кредит. Грант це коли не потрібно нічого повертати
Лучанка Показати IP 19 Листопада 2023 21:23
Мир вам! Успіхів

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus