USD 39.60 40.00
  • USD 39.60 40.00
  • EUR 39.70 39.95
  • PLN 9.70 9.90

Волинянина за крадіжку вівці, одягу та медалей Другої світової війни посадили на 7,5 року

25 Квітня 2024 22:39
За два епізоди крадіжок раніше судимий волинянин отримав новий вирок та проведе за ґратами сім років та сім місяців. На момент суду він уже перебував у тюрмі.

Вирок ухвалив Турійський районний суд.

На лаві підсудних опинився раніше неодноразово судимий уродженець села Бубнів Володимир-Волинського району Микола М. Він одружений, має на утриманні двоє неповнолітніх дітей.

Обидва епізоди крадіжок сталися восени 2020 року. Першу Микола М. вчинив у ніч з 12 на 13 вересня. Він проник у господарське приміщення, яке перебуває в користуванні товариства з обмеженою відповідальністю «Заповіт новий», звідки викрав одну вівцю вартістю 1500 гривень.

Наступна крадіжка сталася 27 жовтня. Микола М. проник до будинку та вкрав телевізор, чоловічу куртку, зимову чоловічу шапку з куниці, значок про вищу освіту, дві медалі та орден часів Другої світової війни. Загальна сума вкраденого – 4110 гривень.

Читати ще: Вкрав у охоронця велосипед та виніс з хати туфлі й риболовні котушки: волинянина посадили на чотири роки за крадіжки

Микола М. спочатку відмовився давати свідчення. Однак в кінці судового розгляду після дослідження всіх доказів він повністю визнав себе винним та пообіцяв у майбутньому відшкодувати заподіяні потерпілим збитки.

З матеріалів справи відомо, що нині Микола М. вже відбуває покарання у вигляді позбавлення волі за вироком Володимир-Волинського міського суду від 29 вересня 2021 року.

Зрештою крадій отримав чотири роки тюрми, однак суд приєднав до цього терміну невідбуту частину покарання та остаточно призначив Миколі М. сім років та сім місяців позбавлення волі з конфіскацією майна.

Олександр ЗЕЛІНСЬКИЙ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus