USD 39.75 40.04
  • USD 39.75 40.04
  • EUR 39.80 40.10
  • PLN 9.85 10.00

Волинян штрафують за крадіжку електроенергії

6 Квітня 2016 18:18
Обійшов лічильник та встановив таємну розетку чи використовуєш високотехнологічні методи для крадіжки електроенергії, то, запевняють працівники «Волиньобленерго», штрафи відіб’ють бажання таким займатися.

Про це йшлося під час засідання антикризового штабу при облдержадміністрації сьогодні, 6-го квітня, в овальній залі будівлі обласної ради

Як запевнив заступник директора з комерційних питань ПАТ «Волиньобленерго» Дмитро Іванов, сьогодні штрафи настільки високі, що красти електроенергію стало невигідно.

«У нас збільшилися факти виявлення крадіжок електричної енергії. Для прикладу, днями ми вилучили високочастотні генератори, які хитромудрі волиняни встановили в себе й вони зупиняли лічильник. За цей прилад люди заплатити 5 тисяч гривень, не встигли довго покористуватися і отримали від нас штраф у 80 тисяч гривень. Мабуть у нас ніхто таку зарплату не отримує, щоб за раз дістати з кишені необхідну суму грошей. Тому давайте реально дивитися, що та прихована розетка цього не варта», - наголосив енергетик.

Та додав, що мінімальний штраф за крадіжку - 40 тисяч гривень, а злісних крадіїв карають суворіше - штрафом у 80 тисяч гривень.

Зауважимо, ще однією проблемою енергетиків є крадіжка мастила з трансформаторних підстанцій. Таких випадків вже зафіксували більше двох десятків. З цього приводу керівництво ПАТ «Волиньобленерго» призначило винагороду за допомогу в затриманні крадіїв - 10 тисяч гривень.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 8
дідо Показати IP 6 Квітня 2016 18:26
В юванті та в готелі україна ці генератори працюють незупиняючись.
Волинянка до дідо Показати IP 6 Квітня 2016 18:52
У мене накручує 280-340 квт, а у сусідів - 50-70 квт.(сімя з 5 чоловік, квартира укомплектована всіма електроприладами). Подзвонила в обленерго. а мені відповіли, що треба дзвонити в ЖЕК, бо це не в їхній "компетенції"...
Лучанин до Волинянка Показати IP 6 Квітня 2016 20:13
Ну все правильно сказали, тому що підключення в щитовій веде електрик жеку. А якщо у Вас 280-340 квт, а в сусідів 50-70 квт то можливо ван невірно виконали підключення чи заміну щотчика, або вони встановили бойлер заживившися від Вас.
Я Показати IP 6 Квітня 2016 19:17
Якщо пломби цілі, нічого ви не докажете!!
лл Показати IP 6 Квітня 2016 20:44
В хорошій державі живемо добре магнати себе захищають коли при зарплаті тисячу гривень штраф 80 тисчя
лдд Показати IP 6 Квітня 2016 20:46
Але коли внаслідок скачка напруги прилади всі погорять жоного штрафу обленерго не платить і треба по судах довго і нудноиходити щоб хоча б відшкодувати хоч щось
Джорж Показати IP 6 Квітня 2016 21:07
Багато років маю справу з енергетиками, тому хочу побажати їм міцного здоров"я - щоб по сто разів на день їх било б струмом, але не вбивало б і вони б в муках би корчилися б, падл*ки. Ненавиджу гнид. Модератору - не три коментар - поки є можливість я злість випущу тут. Бо можу податися в РЕС і там влаштувати Армагедон.
вася Показати IP 6 Квітня 2016 23:36
Світло,Газ,Воду краду і крав олігархів в дупі мав ,БУДЕ ДЕРЖАВНЕ БУДУ ЧЕСНО ПЛАТИТИ.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus