USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

У київському метро затримали волинянина з тротилом

23 Березня 2018 10:18
22 березня у Києві на станції метро "Житомирська" правоохоронці затримали волинянина. У рюкзаку чоловіка було виявлено тротилову шашку вагою близько 100 грамів, 100 грамів пластиду, запали УЗРГМ та детонатори. Чоловік - 1990 року народження, який тривалий час проживає у Києві. Про це інформує "Під Прицілом" з посиланням на власні джерела.

Як стало відомо, затриманим є учасник АТО Тарас Гресик, який проживає у селі Видраниця (Ратнівський район) Забродівської ОТГ. Наразі вдома у чоловіка і в його близьких правоохоронцями проводяться ретельні обшуки.

За здогадками джерела, волинянин не мав на меті використовувати вибухівку, а віз її із зони АТО як сувенір.

"Вилученого достатньо, аби знищити, наприклад, тролейбус, вагон метро чи кілька автомобілів. Отже, коли поліцію критикують за посилення заходів безпеки, нагадую, що ми це робимо для попередження страшних трагедій. Ще раз закликаю бути пильними та уважними до підозрілих предметів чи людей. Не вживати самостійно ніяких заходів та негайно повідомляти про такі факти у поліцію", – підкреслив начальник Головного управління Національної поліції у м. Києві Андрій Крищенко.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Українець Показати IP 23 Березня 2018 14:14
А потім цьому "херою" синдром в голову стрелить і воно півсела підірве! За ґрати його, нехай там відпочиває від "боєвих буднєй" !
Анонім до Українець Показати IP 25 Березня 2018 18:38
Чого зразу за ґрати? Можливо він нічого не мав на думці поганого?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus