USD 38.80 39.10
  • USD 38.80 39.10
  • EUR 38.80 39.20
  • PLN 9.80 9.97

Волинянину потрібна допомога в боротьбі з хворобою

26 Травня 2019 09:00
Чоловіку з Володимира-Волинського, Василю Могилевському, потрібна допомога у зборі коштів на лікування.

Про це Бугу повідомила дочка хворого Олена Могилевська.

Уперше хвороба дала про себе знати 20 лютого 2019 року, коли Василь Могилевський відчув сильний біль у ногах та оніміння. Тоді звернулись в лікарню за місцем проживання, де пройшов курс лікування у невропатолога без позитивної динаміки.

Вже при обстеженні на МРТ у Луцьку було виявлено множинне враження спинного мозку, з діагнозом лімфома. Далі проводилися додаткові обстеження в Інституті нейрохірургії Києві, де отримали рекомендації щодо операції шийного відділу хребта з метою видалення пухлини та взяття матеріалу для подальшого обстеження.

«
За час обстеження перестали функціонувати ноги(з 10-го березня по 5 квітня). Операція була проведена 5-го квітня у Волинській обласній клінічній лікарні. Повністю видалити пухлину не вдалося. Через 10 днів після операції перестали функціонувати руки. Отримавши дані з лабораторії виставлений діагноз Епендимома спинного мозку шийного, грудного та поперекового відділів хребта


»
, – розповідає донька.


Після встановлення діагнозу проведена променева терапія у вигляді 12 фракцій( онкодиспансер м.Луцьк), та паралельно проведений перший курс хіміотерапії препаратом Темозоломід 250 мг( вартість препарату в межах 10-15 тис. грн за один курс).

«
Поки що рекомендовано 8 курсів хіміотерапії. Препарат Темозоломід з найвищою дозою 250 мг діє на пухлини нервової системи, призупиняючи їхній ріст. На даний час подані документи до онкоклініки Св.Луки у м. Брюссель, де проводяться консультації щодо госпіталізації і подальшого лікування батька в Бельгії. Батько багато років поспіль працював масажистом, займався мануальною терапією, з них 8 років пропрацював у Володимир-Волинській школі-інтернаті для дітей сиріт. Все своє свідоме життя присвятив улюбленій роботі, в якій переймався особисто кожним пацієнтом,робив прийоми навіть в позаробочий час вдома. Навіть в останні дні коли ще міг ходити і опирався на палицю, не відмовляв своїм пацієнтам в допомозі


»,
– додала донька.


Для того, щоб допомогти в лікуванні, рідні просять надсилати посильну грошову підтримку.

Контактні дані

Дочка Смерічка Олена Василівна +38 063 66 87 909

картка Приватбанку 5168 7422 2791 0605
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus