USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Волиньрада не питатиме прокуратуру про «кнопкодавську» перевірку

14 Листопада 2012 15:43
Більшість депутатів обласної ради не цікавить, що виявила прокуратура під час перевірки фактів голосування невідомими особами картками обранців волинської громади.

Пропозиція депутата Сергія Слабенка звернутися до правоохоронців з відповідним запитом не набрала більшості голосів під час сесії, яка відбулася 14 листопада.

Так, він висловив думку, що варто звернутися до Генеральної прокуратури України та прокуратури Волині, щоб правоохоронці надали інформацію про результати перевірки з питань голосування невстановленими особами персональними електронними картками відсутніх депутатів.

Також він пропонував, аби рада попрохала про надання розширеної інформації за 2011-2012 роки, у якій проаналізувати дії правоохоронців при здійсненні нагляду за додержанням законів органами місцевого самоврядування при процедурному ухваленні відповідних рішень та надані відповіді на повідомлення, звернення, запити, запитання та заяви голови обласної ради, депутатів ради, представників засобів масової інформації та громадян України з питань «кнопкодавства» в раді.

Особливо ж увагу Слабенко вважав за необхідне звернути на надання інформації щодо порушених кримінальних справ за фактами заволодіння персональними електронними картками депутатів ради та самовільного присвоєння владних повноважень депутата.

Однак пропозиції «нашоукраїнця» не набрали необхідного 41 голосу для підтримки, тому листа про «кнопкодавів» в прокуратуру не відправлять.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Цікавий Показати IP 14 Листопада 2012 16:02
А хіба після складання повноважень Мартиняком потрібен 41 а не 40 голосів для прийняття рішень?
Анатолій Котлюк Показати IP 14 Листопада 2012 16:19
офіційно він їх ще не склав
Ольга Показати IP 14 Листопада 2012 17:32
А що в наш 21 вік не можна зробити апарати для голосування сенсорними, щоб реагували тільки на їх пальчики і тоді точно ніхто ні за кого голосувати не буде.Але такого не зроблять,бо це не в інтересах цих бандюг-депутатів, не народних, а сатанинських,бо їм начхать на народ з большой колокольні

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus