USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.98

Волинські депутати БПП «Солідарність» не підтримали звернення щодо добровольців АТО

21 Грудня 2018 13:03
Депутати фракції БПП «Солідарність» у Волинській обласній раді у повному складі проігнорували голосування проекту рішення Про визнання статусу бійців-добровольців, які брали участь у захисті територіальної цілісності та державного суверенітету в російсько-українській війні.

Результати поіменного голосування опублікувала волинська журналістка Оксана Петрук на своїй сторінці у Фейсбуці.

«Дехто дуже любить спекулювати на темі АТО. Проте сьогодні, коли у Волинській обласній раді голосувалось питання «Про визнання статусу бійців-добровольців, які брали участь у захисті територіальної цілісності та державного суверенітету в російсько-українській війні», депутатів від БПП вже не було. Це їхні місця. Не дочекались так би мовити, втомились. Хто не довіряє мені, перевірте поіменне голосування», – пише журналістка.

Як видно з результатів поіменного голосування, фракція БПП «Солідарність» проігнорувала розгляд питання у повному складі. Зокрема, не голосували депутати Михайло Бегаль, Олег Бегаль, Володимир Бондар, Володимир Гунчик, Юрій Гупало, Володимир Дейна, Валерій Діброва, Валерій Дунайчук, Віталій Заремба, Віктор Козак, Валентин Кошельник, Леонід Стефанович, Валентин Чернецький.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Микола Показати IP 21 Грудня 2018 14:48
От би за цим списком і всіх на передову, щоб на своїй шкурі переконались, як там "солодко"
До Миколи Показати IP 21 Грудня 2018 15:27
І багато тих добровольців було на передовій , тепер вона до називається нульові ВОПИ.Як тільки ті котли почались то вони пос....лись, дехто навіть в НАРДЕПИ.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus