USD 39.76 40.00
  • USD 39.76 40.00
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.85 10.00

Волинські міграційники вдруге видворили азербайджанця-нелегала

23 Жовтня 2023 19:07
Волинські міграційники передали 20 жовтня громадянина Республіки Азербайджан прикордонникам на КПП «Могилів-Подільський». Крім того, іноземцеві заборонили в’їзд на територію України терміном на 10 років.

Про це інформують у Міграційній службі Волині.

Зазначені заходи забезпечено спільно з працівниками УСР ДСР ГУНП у Волинській області.

Попередньо іноземець систематично грубо порушував міграційне законодавство: проживав без дозвільних документів; порушив заборону в’їзду; двічі перебував у Волинському ПТПІ; перетнув кордон України нелегально, поза пунктами пропуску.

Читати ще: У Луцькому районі спіймали нелегала з Росії

Профілактичні заходи з перевірки дотримання іноземцями правил перебування в Україні на Волині тривають. Міграційна служба закликає не порушувати норми чинного законодавства України.

Читати ще: На Волині зловили білоруса-нелегала

Додамо, це не перший випадок перебування нелегала з Азербайджану в області. Раніше у Луцьку виявили громадянина Республіки Азербайджан, який знехтував встановленими правилами перебування іноземних громадян на території нашої держави.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus