USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Волинські освітяни отримають додатково ще 224 ноутбуки

23 Грудня 2021 18:50
У рамках національного проекту «Ноутбук кожному вчителю», волинські педагоги отримали понад 2 тисячі ноутбуків для роботи у школах області. Проте на Волині сподіваються придбати ще кількасот персональних комп’ютерів для шкіл.

Про це стало відомо під час засідання бюджетної комісії обласної ради.

Начальниця управління освіти Волинської облдержадміністрації Людмила Плахотна повідомила, що за кошти державної субвенції придбали 2045 ноутбуків, які вже передали в освітні заклади. Під час закупівель вдалося зекономити 4 мільйони гривень і оголосили додаткову закупівлю 224 ноутбуків.

«Маємо підписати договір і сподіваємось ще придбаємо їх до Нового року. Тому ті громади, які давали співфінансування, додатково отримають ноутбуки», - розповіла вона.

Нагадаємо, Кабмін розподілив між регіонами мільярд гривень на закупівлю ноутбуків вчителям для проведення дистанційного навчання та засоби захисту, необхідні для проведення основної та додаткової сесій ЗНО. Для шкіл Волинської області на ноутбуки передбачено 34,104 мільйона гривень.

Юлія МАЛЄЄВА
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Лучанин Показати IP 23 Грудня 2021 20:54
Який дибіл назвав цю програму - ноубтук КОЖНОМУ вичетелю? На Волині більше 17 тис вчителів. Нормальний ноутбук - від 15 тис гривень. Це 255 млн.грн. Передбачили 34 млн. Де тут кожному? Шапіто.....
Анонім Показати IP 24 Грудня 2021 08:48
А де інформація який заклад скільки ноутбуків отримав? Розподіл то не рівний...за якими критеріями ділять? Одні заклади отримують в кілька разів більше ніж інші. А деякі взагалі не отримують. Все робиться тихо

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus