USD 38.80 39.10
  • USD 38.80 39.10
  • EUR 38.80 39.20
  • PLN 9.80 9.97

Волинські школярі стали лауреатами Міжнародного конкурсу ілюстрацій

8 Травня 2021 15:43
Десять школярів з Волині отримали відзнаки на VI Міжнародному конкурсі малюнків.

Про це розповіла Суспільному заступниця директора Володимир-Волинської художньої школи Ірина Надюкова.

Вихованці Володимир-Волинської дитячої художньої школи та Устилузької школи мистецтв отримали дипломи лауреатів та відзнаки в конкурсі малюнків «Ілюстрація до народної казки».

Художня школа не вперше бере участь в конкурсі, який традиційно відбувається раз на два роки. «Цього року, окрім учнів, відзнаку за кращу колекцію робіт, надісланих на конкурс, отримала наша школа», – зазначила Ірина Надюкова.

Усього на конкурс від школи надіслали приблизно 30 робіт.

Дипломами лауреата VI Міжнародного конкурсу малюнку «Ілюстрація до народної казки» нагородили Анжеліку Дубчук, Анастасію Зданавічуте, Уляну Рижкову, Діану Смірнову і Євгенію Терновецьку та учениць Устилузької школи мистецтв Маргариту Кислянку і Вікторію Прогонюк.

Спеціальну відзнаку журі отримали Івонна Гудвілович, Євгенія Сахарук. Також дипломом переможця нагороджено ученицю Устилузької школи мистецтв Марію Бугай.
Усього на конкурс з різних країн надійшло 3 405 робіт, зокрема з Білорусі, Болгарії, Індії, Казахстану, Китаю, Литви, Польщі, Росії, Румунії, Сербії, Туреччини та України.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus