USD 39.80 40.15
  • USD 39.80 40.15
  • EUR 39.85 40.20
  • PLN 9.86 10.10

Волинські спортсменки вибороли 5 медалей на Чемпіонаті Польщі з греплінгу

25 Грудня 2023 12:28
Волинські спортсменки-переможниці Чемпіонату Польщі з греплінгу Європейської ліги після повернення додому провели перше тренування. Зі змагань спортсменки привезли п’ять медалей.

Про це розповів Суспільному засновник спортивного клубу змішаних єдиноборств «Елемент», тренер Сергій Ковирнов.

Зі слів тренера, у клубі – найбільше дівчат у порівнянні з іншими спортивними клубами. Як додає, наразі він тренує 15 дівчат, тренування не припиняли навіть під час відключень світла.
«Жодного разу ми не зупинилися, батьки з ліхтарями, з телефонами світили, ми тренувались все одно. Коли тривога, тоді ми в бомбосховище спускаємося», – розповідає тренер.
12-річна Дарина Сакович стала переможницею у своїй віковій категорії. У Сергія Ковирнова дівчина тренується пів року. На змагання цього разу боролась зі спортсменкою з Польщі та перемогла, каже Дарина.

На тренуваннях Дарина тренується в парі з Поліною Ковирновою. На змаганнях дівчата виступають у різних вагових категоріях.
Поліна Ковиринова, Аліна Ковирнова та Дарина Сакович — спортсменки-переможниці змагань у Польщі.

Поліна Ковирнова розповіла, що має більше сотні нагород. У клубі тренується і молодша сестра Поліни – 9-річна Аліна. Сестри ходять на заняття щодня, така підготовка допомагає спортсменками ставати кращими в різних видах боротьби, впевнений їхній батько і тренер Сергій Ковирнов.

Зі змагань у Польщі Аліна також привезла перемогу у своїй віковій категорії.

«Займаюсь боротьбою вже чотири роки, мені найбільше подобається ММА, бо там можна душити, удари робити, це моє», – говорить дівчина.

У клубі змішаних єдиноборств, каже тренер Сергій Ковирнов, займаються джиу-джитсу, бойовим самбо і грепплінгом діти з чотирьох років.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus