USD 39.40 39.70
  • USD 39.40 39.70
  • EUR 39.55 40.00
  • PLN 9.70 9.86

Волинські волонтери - у Станиці Луганській. ФОТО

7 Грудня 2016 10:00
Війна на Донбасі триває ось уже третій рік, а держава досі не спромоглася подбати про нормальне забезпечення військових усім необхідним. Через непросту ситуацію в країні люди здебільшого збідніли, ледь зводять кінці з кінцями, і, що найгірше, – українці збайдужіли та розчарувалися. У таких вкрай складних умовах нині працюють і волонтери.

Незважаючи на все це, вони не опускають рук, вірять у наших героїв-захисників і готові пліч-о-пліч йти з ними до перемоги, - повідомляють у прес-службі Громадського формування «Варта порядку».

ГФ «Варта порядку» продовжуємо серію спецрепортажів з Луганської області, куди вирушили кілька днів тому волонтери з Волині. Сьогодні вони відвідали військових 14-ї бригади в Станиці Луганській.

Як повідомляють вартівці, помічники армії приїхали до них не з порожніми руками. Волинські захисники отримали найнеобхідніше: кабелі, бензопили, сокири, теплий одяг, медикаменти і продукти харчування. Хлопці розповідають: якби не безупина праця волонтерів, було б важко, оскільки не вистачає буквально всього, а перемир’ям і “не пахне”. Та попри всі незручності, між атаками терористів хлопці згадують про своє мирне життя, розповідають про дружин і дітей, передають їм вітання, обіцяючи, що повернуться живими й неушкодженими.

Члени громадської організації «Спілка воїнів АТО Волині» допомагають українським військовим з перших днів війни.

«Більшість членів нашої громадської організації – колишні військовослужбовці, демобілізовані або ж такі, що через стан здоров’я не можуть служити в армії, але совість не дозволяє нам сидіти вдома в той час коли триває війна з загарбниками. Совість не дозволяє, вірність присязі», – розповідає виконувач обов’язків голови ГС «Спілка воїнів Волині» Олександр Серватович.

Добровільні помічники армії запевняють, що це не остання їх поїздка і при першій ліпшій нагоді вони знову повернуться на передову.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Редакція сайту прийняла рішення тимчасово закрити коментування під новинами, які стосуються військових подій на сході.
В Україні триває війна, зокрема інформаційна. Таким чином, ми не можемо допустити, щоб ресурс Інформаційного агентства Волинські Новини використовували як майданчик для дестабілізації ситуації.


Утім нам важлива думка нашого читача, тож запрошуємо до обговорення публікацій на сторінках агентства в соціальних мережах.




Система Orphus