USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Луцьку на Андрія ярмаркували заради підтримки поранених бійців

13 Грудня 2015 17:33
"Вареники купляю - перемогу наближаю" - таким гаслом організатори запрошували на благодійний ярмарок "Калита", що відбувався на свято Андрія на Театральному майдані Луцька. Про це інформує "Волинська правда".

Організатори благодійного ярмарку встановили просто неба польову кухню, на якій готували смачні вареники з капустою, трав’яний чай та щойно спечені пиріжки. Виручені від продажів кошти планують перерахувати на рахунки тяжко поранених бійців наших земляків – багатодітного Віктора Качули, Романа Луцюка, який в листопаді отримав серйозне поранення в живіт, Олександра Борщевича з діагнозом геморрагічний інсульт (в мозку в нього розірвалась аневризма) та Святослава Прадоша, який втратив ногу.

Благодійний ярмарок на підтримку поранених бійців, які нині лікуються, влаштували учасники волонтерських організацій - «Самооборона Волині», Креативний простір «Озерний вітер», Волинський координаційний центр допомоги бійцям АТО. Вони запросили народних майстрів, творчих i талановитих волинян презентувати свою продукцію. Понад двадцять майстрів продавали солодощі, та теплий одяг, новорічні прикраси та іграшки, обереги, натуральну косметику українського виробника, медову продукцію. Вихованці мистецьких студій принесли свої поробки для благодійницького продажу.

«Я плету вироби з кореня сосни, роблю об’ємні композиції – пейзажі на дереві. Це моя власна авторська техніка. Схожі плетені вироби робили ще трипільці 7 тисяч років тому, я ж повертаю забуті символи, - каже народний майстер Ярослав, учасник благодійного ярмарку. – Я намагаюсь завжди брати участь у таких акціях, бо вважаю, що нам треба допомагати бійцям та їх родинам».

Окрім того, під час ярмарку представник козацько-стрілецького братства Волині демонстрували зброї багато зразків зброї від козацьких часів до сучасних.

«Ми уже не вперше проводимо подібні акції, – кажуть представники волинського координаційного центру допомоги учасникам АТО, - і розуміємо, що зараз не усі спроможні дати певну суму на потреби бійців, але ми віримо, що є багато щирих сердець і благодійників, які можуть пожертвувати кошти. Для цього ми і робимо такі акції».

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
Оля ГПЗ Показати IP 13 Грудня 2015 22:04
Знов ярмарка....да тут людям не має чим платити за комунальні то щей мусять армію та солдатів підтримувати, а який київський прокурор з свинячою мордою женік Кудрявцев розсікає по світу, купує маєтки, знімає готельні номери за десятки тисяч грн. За добу......оце б..ь реформи і люстрація........стільки сил і людської крові пролито та нажаль нічого не змінилось.....Знову ми а не вони...прикро...сумно...
БОЄЦЬ до Оля ГПЗ Показати IP 13 Грудня 2015 22:36
і збирають ті що найбільше кричали.... не воюють а ЗБИРАЮТЬ... а те що Рижков бабою переодівся це геть символічно Сергію після того як ти воювати не пішов про це всі знають... дивно Пащенка не видно чай певно зкінчився чи теж від спідниці відірватись не може???
А до БОЄЦЬ Показати IP 14 Грудня 2015 07:12
А я думаю, що то за гермафродит на другому фото, а то рижков. Сміх та й годі. Не знають, як здуріти.
ФигВам до БОЄЦЬ Показати IP 14 Грудня 2015 14:55
Данильчука теж давно не видно ...
До РИЖКОВА Показати IP 14 Грудня 2015 09:05
Оце твоє істинне єство!!! Баба (не жінка, не дружина, не мати, не доця), а саме баба, якою ти є, лічить тобі більше всього. Чому здоровий молодий мужичара (вибач переплутав), розфарбована жіночка ще не в 14-й, 80-й, 79-й та будь-якій іншій ОМБР???? Воєнкоми, ау, чому цей камуфляжний чудак ще не мобілізований???? Треба було їй в Києві не нагороду за волонтерство (хоча, яка вона нахрен волонтер) вручити, а щось інше. А може це його природній потяг.......
добряк Показати IP 14 Грудня 2015 16:02
а я знаю де кого з організаторів,цілком нормальні люди,волонтери,і гроші підуть на добре діло,імен називать небуду,бо московські і меееесні говномети активізувались

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus