USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.94

Волинські шахтарі погрожують страйком

24 Грудня 2009 17:54
У селі Грибовиця Іваничівського району, що поблизу Нововолинська, назріває страйк. Гірники шахти «Нововолинська № 5» вимагають розібратися із їхніми заробленими грошима, які з якоїсь причини не надійшли до місцевої казни.
На сьогоднішній сесії Волинської обласної ради обранець Микола Пасаман оприлюднив скарги гірників шахти «Нововолинська № 5». У депутатському запиті розповів, що «70 % населення села Грибовиця працюють на шахті «Нововолинська № 5. Після злиття двох шахт № 1 та № 5, податок на прибуток від шахти № 5 почав надходити до казни Нововолинська. Це, власне, й обурює гірників».
Справа втому, що згадані кошти не надходять до Іваничівського і Грибовецького бюджетів. Район і село зосталися без зароблених грошей. Скажімо, за словами Пасамана, районна казна втратила 420 тисяч гривень, а сільський бюджет – 210 тисяч гривень. Саме такі фінансові втрати можуть спричинити стайк на шахті.
Депутат попередив, що люди готові скаржитися до Києва. Тому обранець громади пообіцяв, що сам звернеться із цієї проблемою до керівника Верхової Ради України та Прем\'єрки.
 
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
OrestN Показати IP 24 Грудня 2009 21:30
пропало 420 тисяч грн? це вже трапилось з тролейбусниками! і доки "це" продовжуватись?
Таня Показати IP 25 Грудня 2009 22:55
Шахтарів не злякати. Хто-хто, а вони вже звикли відстоювати свої інтереси стукаючи каскою об асфальт.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus