USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.94

Волинські шахтарі страйкуватимуть під Верховною Радою

4 Липня 2018 13:13
Народний депутат Ігор Гузь 4 липня виступив з трибуни Верховної Ради, пригрозивши страйком шахтарів, які 5 липня зберуться під стінами ради.

Ігор Гузь закликав депутатів приєднатися і «потримати за горло» міністра Ігоря Насалика, який за 2, 5 роки не приїхав для зустрічі з шахтарями».

Окрім того, нардеп переконаний, що ситуація із шахтарськими проблемами - є методом знищення вугільної галузі у Волинській області. Про це він у телефонному коментарі повідомив в прямому ефірі «Українського радіо Луцьк» 3 липня, передає прес-служба народного депутата.

До слова, вже третій день поспіль понад 40 гірників не виїжджають на поверхню з шахти №10 «Нововолинська» на знак протесту. Людям боргують зарплату з квітня поточного року, а коштів на подальше будівництво шахти – не вистачає.

«Це - не перша така акція гірників, коли вони не виходять з шахти. Ці заборгованості - все не вперше. Зараз – «десятка», перед цим дев’ята шахта, Бужанка - інші мали такі ж проблеми. На жаль, десятки моїх виступів і спільних брифінгів, зареєстрована постанова за зняття з посади пана Насалика (Ігор Насалик - міністр енергетики та вугільної промисловості України – ред), і все немає результату», - зазначив він.

«Профільний міністр – за 2,5 роки на посаді, і ні разу не прибув на Волинь, він не вникає у вирішення проблем. А їх є дві: добудова десятої шахти і можливість залишитися «на плаву» діючим копальням, аби потім їх можна було перевести на добудовану десяту шахту» - висловив своє обурення парламентар.


Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
321 Показати IP 4 Липня 2018 18:14
Пан Ігор знову піариться...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus