USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

У «Волиньторфі» погрожують страйком

16 Липня 2015 11:21
Страйкувати планують представники трудового колективу ДП «Волиньторф» у разі, якщо не буде виділено земельних ділянок під розробку торфу.

Про це стало відомо під час розширеної наради з земельних питань у Волинській облдержадміністрації 16 липня.

Зі слів голови облдержадміністрації Володимира Гунчика, нещодавно він отримав лист від ДП «Волиньторф», у якому начебто йдеться про погрози посадовцю. Так, представники підприємства просять негайно виділити 205 гектарів землі під розробку торфу, у разі відмови збираючись «блокувати та страйкувати».

Як зазначив голова ОДА, представники трудового колективу ставлять під сумнів процес приватизації підприємства. Він наголосив, що йдеться про земельні ділянки у Маневицькому та інших районах, де лежить бурштин. З його слів, виділення ділянок не відбудеться, доки не буде проведений аудит підприємства та визначені наявні ділянки і можливість на них видобутку торфу.

Лише після цього, мовляв, буде вирішено, кому виділять ділянки – інвестору чи комунальному підприємству. Повідомлення про можливий страйк він назвав спробою тиску на голову ОДА.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Маневичанин Показати IP 16 Липня 2015 13:58
Просто ЖАХ, пане ГУНЧИКУ зважте ваш олімп добігає кінця, ви не вартуєте посади яку займаєте, а ваші очколизи в районах, а тим паче на Маневиччині тільки й бурштином займаються, прошу не замилюйте очі, а скажіть ствердно я ПРОДАЖНИЙ як і мої НАСТАВНИКИИИИИИИИИИИИИИИИИИИ!!!!!!!!!!!!!!!!!!
vjaceslav ogriscenko Показати IP 16 Липня 2015 19:15
vezit torf v evropu zokrema k nam v cehiju. 75 lit kostuje 120kc v magazini .usim zdorovja bazaju

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus