USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.15 39.45
  • PLN 9.71 9.93

Волинській обласній лікарні за мільйон придбають нове обладнання

27 Липня 2021 16:39
Серед видатків держбюджету на соціально-економічний розвиток територій є й кошти на обласну лікарню.

Про це йдеться в розпорядженні уряду від 21 липня.

Зокрема, Волинський обласний бюджет отримає 909 тисяч гривень на придбання медичного обладнання – лапароскопічної стійки для КП «Волинська обласна клінічна лікарня Волинської обласної ради».

Нагадаємо, нещодавно завершився проект реконструкції приймального відділення Воинської обалсної клінічної лікарні. Загальна кошторисна вартість об’єкту – понад 20 мільйонів гривень. Кошти на ці роботи були виділені з державного та обласного бюджетів. Будівельна готовність об’єкту становить 100%. Для старту повноцінної роботи приймального відділення очікують лише дозвільних документів.

У відремонтованому приміщенні уже встановлені потужний комп’ютерний томограф та рентген-апарат. Також для відділення передбачені устаткування й обладнання, яке затверджено МОЗ України для всіх відділень екстреної медичної допомоги (УЗД–апарат, ендоскопічне обладнання, кардіомонітори, дифібрилятори, апарати ШВЛ та лабораторне обладнання).

Юлія МАЛЄЄВА

Головне фото - ілюстративне
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus