USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Волинського лікаря контузило в зоні АТО

9 Вересня 2014 12:40
Двоє працівників Волинської обласної клінічної лікарні поїхали в зону АТО надавати необхідну медичну допомогу. Один з них повернувся на Волинь.

Про це повідомив головний лікар Волинської обласної клінічної лікарні Іван Сидор сьогодні, 9 вересня.

Нагадаємо, в зону АТО поїхало більше 30 волинських медиків надавати необхідну допомогу. Зі слів головного лікаря ВОКЛ, з-поміж них є й двоє його підлеглих. Щоправда, один з них уже повернувся. Нині хірург, який працював у зоні бойових дій, лікується у Луцькому військовому госпіталі від контузії.

Але, каже Іван Сидор, медик сподівається продовжити лікування у рідному медзакладі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 8
аяяй Показати IP 9 Вересня 2014 13:04
чому сриваєте ім.я медика хочемо знати нашого героя !!!!!!!!!!!!!!!!!!
Анонім Показати IP 9 Вересня 2014 13:49
Сидора-хабарника туди відправте,досить красти
Небайдужий Показати IP 9 Вересня 2014 14:17
Нині хірург, про якого йде мова повернувся ледь живим з передової. Що він пережив, скільки життів урятував там, відомо лише йому і Богу. Та він скромно мовчить, надіється на одужання і повернення до сім'ї та роботи. Нехай матір Божа буде Вашою, Лікарю, покровителькою. Швидкого одужання!
Небайдужа Показати IP 9 Вересня 2014 15:17
Справжній Лікар!!! Таких, на жаль, в наш час лишилось небагато( Хочемо знати ім'я нашого Героя. Швидкого Вам одужання!
* Показати IP 9 Вересня 2014 17:00
це Тарас Миколайович Гапонюк,дуже хороший торакальний хирург,специалист,,,боляче за свого сотрудника....
Patrik Показати IP 9 Вересня 2014 19:42
Слава Богу! Зберіг Господь життя ще одного волиняна, лікаря... Я, пересічний волинянин, особисто не знайомий з Тарасом Миколайовичом Гапонюком, але радість і гордість переповнює мою душу... Ви Тарасе- Герой, Ви дійсно Справжній Лікар! Чомусь в те пекло, де були Ви, не попав жоден з родини чи оточення І. Сидора... Все правильно, вони ніколи туди не потраплять, не ті в них пріоритети... Їх же цікавлять лишень хабарі, а там хабарів не дають, там - смерть... Нехай Вам, Тарасе Миколайовичу, Господь посилає здоров'я і многії літа. Одужуйте щонайшвидше. А Ви, шановні, дорогі батьки Героя, прийміть низький уклін за сина, за Тараса.. Незнайомі ми, але щасливий я, що він живий, що він Герой, що він нарешті повернувся...
До Патрік Показати IP 9 Вересня 2014 20:16
А от я якраз і знайомий. Більше двох років назад Тарас Миколайович мене оперував. Я сьогодні живий і здоровий завдяки йому. Мені соромно, що я не знав, що він на тій війні. Будьте здоровим, дорогий Лікарю! Дай Боже Вам сили вернутись на роботу і дарувати сотням таких як я колись шанс на одужання! Слава Україні!
Таня Показати IP 9 Вересня 2014 23:44
Тарас молодчина!!! Справжня гордість ВОКЛ , а ось певним керівникам до нього далеко. Здоров'я йому!!! Щастя та спокою його близьким , бо те що вони пережили непобажаєш навіть ворогу!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus