USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

На Волині судитимуть студента за фіктивне підприємництво

19 Січня 2017 16:26
На Волині студента судитимуть за фіктивне підприємництво. Про це повідомили у прес-службі прокуратури Волинської області.

У грудні 2015 року хлопець погодився на пропозицію за винагороду в розмірі 1500 грн щомісяця перереєструвати на своє ім’я підприємство, юридична адреса якого знаходилася в Миколаєві. При цьому він не мав жодного наміру та можливості здійснювати підприємницьку діяльність.

Після залагодження усіх формальностей чоловік "на папері" став директором підприємства. У подальшому він не підписував фінансово-господарських документів, пов’язаних із діяльністю товариства, не мав доступу до банківських рахунків, не розпоряджався печаткою.

Тим часом підприємливі зловмисники, прикриваючись "директором", як ширмою, займалися незаконною діяльністю, пов’язаною із заниженням податкових зобов’язань суб’єктами господарювання реального сектору економіки.

У ході досудового розслідування волинянин визнав свою вину, щиро розкаявся та сприяв розкриттю злочину. Відтак із ним 13 січня 2017 року укладено угоду про визнання винуватості.

Наразі прокуратура скерувала до суду кримінальне провадження щодо студента за ч.1 ст.205 (фіктивне підприємництво) КК України
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Може Показати IP 19 Січня 2017 18:21
"прекуратура" врешті візьмется за резидента України-хорошенка, який так само як і вище названий злочинець-студент, не сплачує податків і робить шкоду так Україні як і всім українцям.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus