USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.96

Волинську митницю ДФС очолить Андрій Войцещук, – журналіст

9 Липня 2019 22:05
Виконувачем обов'язків керівника Волинської митниці став директор Департаменту адміністрування митних платежів та митно-тарифного регулювання ДФС Андрій Войцещук.

Про це на своїй сторінці у фейсбуці повідомив журналіст Євген Плінський.

Нагадаємо, 9 липня виконувач обов’язків голови Державної фіскальної служби Олександр Власов звільнив керівників чотирьох митниць західного регіону, зокрема очільника Волинської митниці Євгена Шелігацького.

Зі слів Плінського, Олександр Власов і колишній очільник Волинської митниці Віктор Кривіцький саме Войцещуку свого часу доручили курувати в ДФС незаконну схему завищення ціни розмитнення євроблях.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
LOL!!! Показати IP 9 Липня 2019 22:28
Смішно і жахливо було слухати ідіотів митників лохів брокерів і тіпа рєшал по розмитненню коли їм пояснюєш що шваке не має ніякого відношення до розмитнення В ПРИНЦИПІ а вони з КІРПІЧНОЮ харею доказували що вони всю жизнь работают з шваке. Я б на місці шваке подав би до суду на Україну і виграв би справу!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
? до LOL!!! Показати IP 10 Липня 2019 18:44
Що то за шваке таке ???
Анонім Показати IP 10 Липня 2019 19:57
Швак це каталог цін на авто і різні групи розмитнення

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus