USD 39.55 39.85
  • USD 39.55 39.85
  • EUR 39.65 39.90
  • PLN 9.72 9.90

Волинських паралімпійок привітали в облдержадміністрації

3 Квітня 2018 12:29
Учасниць Зимових паралімпійських ігор – учасницю змагань з лижних перегонів та біатлону Богдану Конащук та чемпіонку паралімпійських ігор з лижних перегонів Юлію Батенкову-Бауман відзначили у Волинській ОДА.

Голова ОДА Олександр Савченко назвав їх справжніми героями України. За професійну майстерність, вагомий особистий внесок у розвиток фізичної культури і спорту, досягнення високих спортивних результатів на зимових паралімпійських іграх в Південній Кореї їх нагородили почесними грамотами голови облдержадміністрації.

Юлія Батенкова-Бауман показала орден, який їй вручив президент, та розповіла, що рада нарешті бути вдома, де її зустрічають ті, хто розуміє, як важко давалася нагорода.

Попри те, що під час змагань вона захворіла, вона молила Бога про перемогу та міряла стати чемпіонкою. Перемога, з її слів, її окрилила і дала надію, тож тепер вона готуватиметься до змагань у Пекіні, де хоче продемонструвати ще кращий результат. Вона також запевнила, що вірить у те, що в Україні все буде добре.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus