USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Паралімпійці здобули п'яте «золото», Україна - друга у медальному заліку

13 Березня 2018 11:54
13 березня, українка Оксана Шишкова посіла перше місце у біатлонній гонці на 10 км серед спортсменів з порушенням зору. Ще одна українка, Ольга Прилуцька, фінішувала четвертою, інформує Прес-центр.

Окрім того, сьогодні наймолодший спортсмен української збірної тернополянин Тарас Радь виборов для України теж золоту медаль. Він став кращим у біатлонічній чоловічій гонці на середній дистанції (12,5 км) серед сидячих спортсменів. До слова, Тарас виявився єдиним представником України в цих перегонах.

Срібними призерами стали Ігор Рептюк і Олександр Казік, бронзовими – Людмила Ляшенко та Юрій Уткін.

Загалом Україна посідає друге місце у медальному заліку, здобувши п’ять золотих, чотири срібних і шість бронзових медалей.

Нагадаємо, Україну на Іграх представляють 30 атлетів, хоча заявки здобули 33 українці, але вони вибули через хворобу. До цього числа входять і 10 спортсменів-лідерів або гайди, які супроводжуватимуть паралімпійців з вадами зору на трасі під час змагань.

Атлети з України змагатимуться у трьох видах спорту – лижних перегонах, біатлоні та гірських лижах. Загалом Паралімпіада-2018 триватиме 10 днів і завершиться 18 березня.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
здравомислячий Показати IP 13 Березня 2018 21:03
МОЛОДЦІ-наші паралімпійці!ВІТАЄМО!Втерли носа нашим здоровим олімпійцям!То наші палімпійці з вадами і зуміли здобути вже скільки медалей,а здорові-без жодних вад здобули лише 1 медаль!ПОЗОР!То як легше здобувати медалі з обмеженими можливостями чи без?Виходить що з обмеженими можливостями легше!Про це говорять результати самі за себе!Це парадокс але це ФАКТ!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus