USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.65 39.95
  • PLN 9.76 9.92

Волинським пожежникам Луцькрада закупила спорядження на понад 300 тисяч гривень

2 Червня 2020 14:24
Пожежно-рятувальні підрозділи отримали нове спорядження.

Про це йдеться на сайті Луцькради.

Щороку у місті Луцьку виникає близько 150 пожеж, що завдають значної шкоди життю і здоров’ю лучан, спричиняють матеріальні збитки.

Пожежно-рятувальні підрозділи оперативно ліквідовують пожежі, катастрофи, аварії та інші надзвичайні ситуації, рятують людей, проявляючи при цьому високий професіоналізм, рішучість та самовідданість. Бойовий одяг та спорядження, що перебувають на озброєнні пожежно-рятувальних підрозділів загону експлуатуються тривалий час і потребують заміни.

Рішенням Луцької міської ради в межах Програми розвитку цивільного захисту міста Луцька на 2016-2020 роки, для 1-го державного пожежно-рятувального загону управління ДСНС у Волинській області виділили 315 тисяч гривень.

За ці гроші через тендерну процедуру відкритих торгів закупили 80 пар сертифікованих пожежних чобіт для усього особового складу пожежних-рятувальників загону та 60 пар спецвзуття.

Закуплені чоботи стійкі до кислот, лугів та нафтопродуктів, володіють ізоляційною діелектричною міцністю для змінного струму напругою до 10 к/вольт.

На передачу спорядження завітав радник міського голови Ігор Поліщук. Він подякував пожежникам за їх відповідальну та надзвичайно важку роботу і побажав, аби надзвичайних ситуацій у місті ставало все менше.

«Живемо в одному місті, тож мусимо дбати як про лучан, так і про рідний Луцьк. Нашим обов’язком є допомагати один одному, адже держава на разі не забезпечує усього необхідного одягу та спецвзуття», – зазначив він.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus