USD 39.75 40.09
  • USD 39.75 40.09
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.92

Волинський боєць, який переніс багато операцій, вперше за 4 роки став на ноги

17 Березня 2019 17:58
Боєць з Волині, який отримав поранення і тривалий час перебував на лікуванні, нарешті став на обидві ноги.

Про це у мережі написала волонтер Наталія Попова.

"Нашому Сергію Михальчуку з с.Годомичі Маневицького району лікарі зняли нарешті усі залізяки з пораненої ноги! Вперше за 4 роки Сергій став на 2 ноги!! Знову вчиться ходити! Удачі тобі, наш Герою!" - йдеться у дописі.

Сергій Михальчук воював у складі 703 саперно-інженерного полку. Під час виконання бойового завдання разом з побратимом підірвалися на розтяжці. Це сталося поблизу села Кримське на Луганщині.

Першу допомогу надали у Кримському, потім доправили у Харківський військовий шпиталь, де на ногу встановили апарат Ілізарова, а у травні 2015 року у Київському центральному клінічному шпиталі зламану кістку зафіксували пластиною (виконали остеосинтез).

Сергій переніс вже 7 операцій на нозі, але за рік, який минув з часу останнього хірургічного втручання, кістки так і не зрослись. На даний момент, внаслідок порушеного кровообігу, м’язи ноги зсохлися і вкоротилися, від чого нога та пальці повністю не розгинаються.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus