USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.98

Волинський чиновник відповість у суді за «підзаробіток»

30 Січня 2014 14:00
Волинський чиновник порушив корупційне законодавство, знаючи про встановлені законодавством обмеження щодо сумісництва та суміщення з іншими видами діяльності, повідомили у прес-службі волинської міліції.

До адміністративної відповідальності за скоєння корупційного правопорушення за рішенням суду притягнуть помічника лікаря-гігієніста міськміжрайонного управління Державної санітарної служби у Волинській області.

Відповідно до п.п. «ж» п. 1 ч. 1 ст. 4 Закону України «Про засади запобігання і протидії корупції» посадова особа є суб’єктом відповідальності за корупційні правопорушення. Знаючи про встановлені законодавством обмеження щодо сумісництва та суміщення з іншими видами діяльності чиновник незаконно займався іншою оплачуваною діяльністю, а відтак отримав заробітну плату в сумі 7905 гривень. Таким чином помічник лікаря-гігієніста порушив обмеження, передбачені п. 1 ч. 1 ст. 7 вказаного Закону. У результаті працівники управління боротьби з організованою злочинністю УМВС України у Волинській області склали адмінпротокол за частиною 1 статті 172-4 Кодексу України про адміністративні правопорушення.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Хм Показати IP 30 Січня 2014 14:34
...скупа інформація....ніяких тобі прізвищ... ні адрес... могли б і не повідомляти...
voron до Хм Показати IP 30 Січня 2014 15:03
за діючим законом нічого розголошувати не можна..
Юрко Залупельний Показати IP 30 Січня 2014 15:13
теперь я знаю, почему на украине было так проблемно: это все происки "помічника лікаря-гігієніста"... но сейчас, благодаря доблестным мусорам, наконец-то, заживем...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus