USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Волинський екс-податківець, який демонстрував геніталії та підозрювався у зґвалтуванні, працює поліцейським

28 Травня 2019 15:36
Микола Одноралець, попри численні відкриті кримінальні справи, якимось чином займав керівну посаду в Державній фіскальній службі у Волинській області.

Про його діяння та «подвиги» журналісти писали ще у 2015 році, коли Микола Одноралець будував особняк на місці колишнього скотомогильника. Вже згодом волинські активісти заявляли про те, що відносно нього порушено декілька кримінальних справ, зокрема й підозра у зґвалтуванні.

Розповіді про вседозволеність одіозного податківця дійшли й до київських журналістів, які у своєму матеріалі оприлюднили зовсім неадекватні вчинки Миколи Одноральця – чоловік нахабно намагався відібрати приміщення, що йому сподобалося, погрожуючи та демонструючи його власниці свої статеві органи. А згодом навіть стріляв по вікнах будинку жінки, яка стала жертвою неадеквата.

Інформаційне агентство Волинські Новини дізналося, що, незважаючи на безліч відкритих кримінальних проваджень, Микола Одноралець нині працює в ГУ Національної поліції у Волинській області на посаді дільничного офіцера. Тож редакція вирішила нагадати волинянам ретроспективу «подвигів» нинішнього поліцейського, а також показати у його зовсім небідну декларацію.

Будував особняк на місці колишнього скотомогильника

Про одіозного податківця Миколу Одноральця стало відомо ще на початку червня 2015 року. Адже саме тоді на електронних сторінках Волинського агентства розслідувань вийшов матеріал, де розповідалося, що податківець, викупивши три земельні ділянки на вулиці Надозерній у Луцьку (біля перехрестя Ковельської та Чернишевського), почав будівництво на додачу до вже існуючого особняка, розташованого поряд.

Все б нічого, але до того часу мешканці вже рік боролися із забудовником, адже будувався він поблизу місця, де раніше був скотомогильник Луцької ветеринарної лікарні. Також будівництво створювало й інші проблеми.
Місцеві мешканці розповідали, що для того, аби почати роботи, на ділянці зробили насип, що приблизно на два метри вищий за рівень прилеглих будинків та на 6-7 метрів вищий за рівень каналізаційного колектора. Через що колектор вже неодноразово «рвало».
Люди скаржилися у різні інстанції, зокрема, у Державну екологічну інспекцію у Волинській області, Луцьку міську раду, управління Державної архітектурно-будівельної інспекції у Волинській області, до прокурора Волинської міжрайонної прокуратури з нагляду за дотриманням законів у природоохоронній сфері.

Проблемним був і доїзд до цієї ділянки, адже вже існуюча забудова та ветлікарня загороджували її від вулиць Ковельської та Чернишевського. Тому з метою законності влаштування проїзду Одноральця М. М. було зобов’язано:

«- замовити виготовлення актуальної топогеодезичної зйомки у землевпорядній організації,

- замовити виготовлення робочого проекту проїзду в проектній організації, яка має ліцензію на виконання даних видів робіт, з врахуванням існуючої забудови та наявності підземних комунікацій,

- отримати в департаменті житлово-комунального господарство ордер на виконання будівельних робіт/робіт з благоустрою з влаштування проїзду та погодити його у відповідних організаціях, що є власниками інженерних мереж».

Про таке зобов’язання повідомили у відповіді за підписом тогочасного заступника міського голови Лариси Соколовської одному з мешканців прилеглого будинку 22 червня 2014 року. Проте, за станом на 3 червня 2015 року, власник ділянок, який вже активно вів забудову, навіть не згадує про «врахуванням існуючої забудови та наявності підземних комунікацій».
Щоб розібратися в ситуації, яка склалася, мешканці неодноразово викликали правоохоронців. Однак щоразу ті їхали ні з чим.

Варто зазначити, що, згідно із відповіддю Державної екологічної інспекції, «інформація щодо захоронення на даній території залишків тварин в Держекоінспекції відсутня». Хоча опитані старожили у даному районі підтверджували, що особисто бачили ці захоронення, зроблені в радянські часи.

Податківець-ґвалтівник, щодо якого порушено декілька кримінальних проваджень

У лютому 2016 року активісти громадської організації «УНСО-Волинь» заявили, що на посаді головного інспектора фіскальної служби у Волинській області працює людина, щодо якої порушено декілька кримінальних проваджень, зокрема, підозра у зґвалтуванні. Цією людиною виявився Микола Одноралець.

Відзначимо, що активісти надіслали звернення Олександру Юристовському, який на той час був виконувачем обов’язків начальника ГУ ДФС у Волинській області, аби цей факт об’єктивно розслідували.
У зверненні активісти вказували, що мають перевірену інформацію, що Одноралець був прийнятий в фіскальну службу в той час, як проти нього було порушено декілька кримінальних проваджень. Також вони мали звернення від громадянки О. щодо спроби її зґвалтування згаданим держслужбовцем. Окрім того, вони вимагали провести службове розслідування щодо легітимності наданих Одноральцем документів, на підставі яких його і прийняли на службу.

Як розповідали активісти ІА Волинські Новини, у фіскальній службі їх запевнили, що, мовляв, скандальний інспектор довго не працюватиме на займаній посаді.

Щоб відібрати приміщення, погрожував, демонструючи статеві органи

Одіозний податківець Микола Одноралець став настільки відомою особою, що в листопаді 2016 ним зацікавилися навіть столичні медійники. Зокрема, журналісти телеканалу «2+2» проекту «Люстратор» вирішили дослідити, як же він досягнув керівної посади в ДФС, попри відкриті кримінальні провадження.

Так, у сюжеті йшлося про те, що чиновник має певних покровителів у силових структурах та дозволяє собі тероризувати людей. І, до слова, робить Одноралець це у вкрай брудний і цинічний спосіб, про що на телекамери відверто розповіли постраждалі від діяльності Миколи Одноральця та їхні правозахисники.
Наприклад, у нахабності і вседозволеності, цинізмі та безкарності звинувачували Одноральця Юлія та Володимир Візнюки. Жінка розповідала, що вона здавала власне приміщення в оренду. А Микола Одноралець, з її слів, поклав око на це приміщення і вирішив його відібрати. Як приклад морального тиску, вона назвала той випадок, коли Одноралець у її присутності демонстрував свої статеві органи та лаявся.

Окрім того, Володимир Візнюк стверджує, що в березні 2014 року Микола Одноралець підробив документи і відібрав у нього Мерседес 814.

Про те, що Одноралець тисне на орендарів і погрожує перевірками, підтвердив і правозахисник постраждалих Сергій Полячук.

Стріляв з пейнтбольної рушниці у вікна

Вже згодом проти Миколи Одноральця відкрили ще одне кримінальне провадження. За версією слідства, він з пейнтбольної рушниці стріляв по вікнах приватного будинку родини Візнюків. Жінка Володимира Візнюка Юлія та їхні діти були свідками тих страшних подій.

Відтак, Юлія звернулася до суду, щоб її долучили до кримінального провадження у якості потерпілої. Жінка повідомила, що Одноралець, висловлюючись нецензурною лайкою на адресу Володимира Вознюка та погрожуючи йому фізичною розправою, за допомогою пейнтбольної рушниці здійснив декілька прицільних пострілів у вікно кухні в його будинку. Внаслідок цього постраждалий отримав термічний опік обох очей.
Юлія Візнюк вважала, що від дій хулігана постраждав не лише її чоловік, а й вона та її донька, однак в кримінальному провадженні їх потерпілими не визнали.

Варто зазначити, що в помешканні Одноральця знайшли та вилучили пейнтбольну рушницю, яка є знаряддям вчинення злочину, а також залишки наркотичних засобів.

Нині одіозний екс-податківець працює в ГУ Національної поліції по Волинській області, декларуючи будинок площею 372 квадратних метри та 2,7 млн готівки

Як стало відомо, незважаючи на численні відкриті кримінальні провадження, нині одіозний екс-податківець Микола Одноралець займає посаду дільничного офіцера в ГУ Національної поліції у Волинській області. Тож журналісти вирішили поцікавити, що є в декларації скандального поліцейського.

Так, екс-податківець декларує дві земельні ділянки у Луцьку площами 959 та 530 квадратних метри, дві квартири в обласному центрі Волині – по 48 кв м, а також житловий будинок на майже 372 квадрати.
Щодо транспорту, то Микола Одноралець володіє автомобілем Шевроле Авео 2011 року, натомість у власності його дружини перебуває автомобіль Шкода Фабіа 2010 року. Варто зазначити, що журналісти програми «Люстратор», яка вийшла наприкінці осені 2016 року, показували на подвір’ї екс-податківця два автомобілі BMW.

Також Микола Одноралець задекларував 153 тисячі гривень зарплати за місце роботи в ГУ Національної поліції у Волинській області. Його родичі декларували 430 тисяч доходу від відчуження рухомого майна.

Сам Микола Одноралець задекларував 1 мільйон 354 тисячі гривень та 50 тисяч доларів готівки.

P.S.

Колишній податківець Микола Одноралець відомий своїми «подвигами» не лише волинським журналістам, а й медійникам з Києва. Та попри це займав керівну посаду Державній фіскальній службі у Волинській області, а після звільнення став працювати у поліції. Тож виникає питання, яким чином людина, на яку було відкрито безліч кримінальних проваджень, отримала посаду в правоохоронних органах.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 20
Ростов Показати IP 28 Травня 2019 15:56
Это поза жизни
Алла Показати IP 28 Травня 2019 15:59
Вся информация старая.а заказчик этой статьи ,видимо,безработный,времени у него много,делать нечего... покой потерял.
Фигурант до Алла Показати IP 28 Травня 2019 16:37
Чому це інформація застаріла????? Він і дійсно зараз працює в Луцькому ВП, аж цілий дільничний інспектор......
Знаю! до Алла Показати IP 29 Травня 2019 09:38
Ця сучка миколка, стіки зробила біди людям, як він ходе ще досі?
Макс Показати IP 28 Травня 2019 16:53
Ну и что? Ну работает и что??? Где сенсация???
? до Макс Показати IP 28 Травня 2019 17:11
Сенсація? Ти хочеш геніталії побачити ?!
Фікус до Макс Показати IP 28 Травня 2019 17:21
Згідний, що тут такого ну має людина декілька кримінальних проваджень, ну працює в правоохоронних органах, що тут такого..... Цікаво, він взагалі ходить на роботу.....
скотомогильник до Фікус Показати IP 28 Травня 2019 17:55
ні, не ходить
Алла до скотомогильник Показати IP 28 Травня 2019 18:25
А что ему ходить у него дом в Италии и квартира в Германии,он туда ходит!
Надія Показати IP 28 Травня 2019 18:17
Чому цей Г... сидить не в тюрмі , а в особистому кабінеті в поліції??? ГВАЛТІВНИК, АФЕРИСТ, РЕЦИДИВІСТ! Ви хочете побачити на що це аморальне Ч.. ще здатне?
Суддя Дреддд Показати IP 28 Травня 2019 18:22
хтось стоїіть за цим, або добре насолив комусь Адноралець...
123 Показати IP 28 Травня 2019 18:52
У нього біля воріт зілля класне росте!!!
123 Показати IP 28 Травня 2019 18:53
У нього біля воріт зілля класне росте!!!
Користувач Показати IP 28 Травня 2019 21:21
Так Вова Візнюк бувший тесть цього чорта, отака-от сімейна драма...
Дядя Показати IP 28 Травня 2019 23:29
Построївся на скотомогильнику???
Туди йому й дорога! до Дядя Показати IP 29 Травня 2019 09:40
Згідні?
Місцевай Показати IP 29 Травня 2019 09:48
Ну, буде тепер х*** зупиняти авто і порушників карати.
Правдоруб Показати IP 31 Травня 2019 09:40
Шкода що в нас немає організацій "честі" типу Ндрангетта чи Коморра, так вже давно відповів би за свої дії.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus