USD 38.80 39.15
  • USD 38.80 39.15
  • EUR 38.80 39.20
  • PLN 9.80 9.98

На Волині педофіл-ґвалтівник мав статеві стосунки з усіма жінками та дівчатами у домі. Шокуючі подробиці

24 Листопада 2020 19:27
Шокуючий інцидент сколихнув Волинь 2 листопада 2020 року. Так, 13-річна школярка Ірина народила сина від свого 63-річного вітчима. Одразу після народження дитини до багатодітної родини малолітньої породіллі навідалася поліція, аби встановити батька немовляти. Підозри впали на вітчима дівчинки, від якого у її матері аж троє спільних дітей. Мати неповнолітньої породіллі, 36-річна Марія, відмовляється вірити у причетність свого співмешканця до зґвалтування доньки. Батьком дитини записали 22-річного Віталія, який із малолітньою матусею протягом трьох років навчався у дитячому оздоровчому центрі. Журналістам 8-класниця зізналася, що у неї був інтимний зв'язок ще з кількома дорослими чоловіками. Як вийшло, що доросле сексуальне життя стало нормою для школярки?

Про це розмовляли у ефірі ток-шоу «Стосується кожного» 23 листопада.
Про вагітність восьмикласниці стало відомо ще навесні, а в серпні 2020 року шляхом кесаревого розтину хлопчик уже з’явився на світ. Три місяці до пологів дівчинка перебувала у лікарні. Попри юний вік мами, дитина вагою 3300 грамів та ростом 53 сантиметри народилась абсолютно здоровою.

Одразу після народження дитини до багатодітної родини малолітньої породіллі навідалися працівники поліції, аби встановити особу батька немовляти. Підозри правоохоронців впали на вітчима дівчинки, від якого у її матері троє дітей.

Утім, мати неповнолітньої породіллі 36-річна Марія відмовляється вірити у причетність свого співмешканця до зґвалтування доньки.

«Вона не хотіла казати, від кого вагітна. Просто сказала по факту. А потім вона мені говорила, що батько дитини – Віталій», – каже мати Ірини.

22-річний Віталій Щербик протягом трьох років навчався із малолітньою матусею у дитячому оздоровчому центрі.

Однак, чоловік запевняє, що жодних стосунків із молодою мамою не мав, а, оскільки самотужки виховує двохрічну доньку, не хоче, аби плітками йому і надалі калічили життя.

Тим часом, завдяки органам опіки, 13-річну маму із немовлям перевезли у реабілітаційний центр, і тепер вирішують подальшу долю інших дітей цієї родини.

«Через те, що Володимир живе одночасно з двома жінками, у селі родину називають шведською»

Говорити про цю історію у рідному селі породіллі й досі соромляться, оскільки вважають батьком новонародженого хлопчика саме вітчима дитини. Односельчани називають родину восьмикласниці, яка народила дитя, «шведською».

Спосіб життя вищезгаданої родини сусіди не схвалювали ніколи, а тепер і зовсім уникають спілкування з ними.

Зі слів односельчанки проблемної родини Ніни Адамівни, уже у восьмому класі Іринка, яка згодом народила дитину, стала скутою, уникала спілкування з друзями, і, у більшості випадків не приходила до школи.

«У травні цього року пані Галина (людина, над якою встановив опіку вітчим юної породіллі Володимир, - ВН) та пані Марія (мама дівчинки) розповідали у сільському магазині, що Ірина вагітна. Почувши це, сільський голова звернувся до поліції із заявою про відкриття кримінальної справи», – каже пані Ніна.
Як з’ясувалося, спочатку вітчим неповнолітньої мами мешкав із цивільною дружиною Галиною, однак, після того, як їхня оселя згоріла, вони переїхали у помешкання односельчанки Марії, у якої на той час вже була донька від іншого чоловіка.

«Виходить, що 63-річний Володимир почав жити статевим життям з усіма жінками та дівчатами у хаті», – зазначив ведучий ток-шоу Андрій Данилевич.

Зі слів сусідки Ніни Адамівни, вітчим Володимир переїхав до села ще у 90-х роках. Він мав офіційну дружину, яка народила від нього двох дітей. Але потім так сталося, що його дружина вирішила з ним розійтися. І Володимир взяв опікунство над Галиною Жаловагою. Вони отримали будинок, який їм купила перша дружина. Володимир неодноразово перебував у місцях позбавлення волі.

Окрім юної породіллі Ірини, її мама Марія народила вже від Володимира ще трьох дітей: Владислава, від якого відмовилась і наразі дитина знаходиться у притулку, трирічну Анастасію та двохрічного Романа.

Тож, в одному будинку мешкали Галина Жаловага із донькою від Володимира Аліною, а також Марія із трьома дітьми.

«Був період, коли Ірина перебувала у благодійній організації «Ковчег», і хай би й жила там надалі, але її мати та вітчим просили повернути дитину додому. Пообіцяли, що в неї буде власна кімната, місце для навчання і все це виконали. Тож, їхнє бажання задовольнили, аби дитина була у сім’ї. Усі підозри щодо батьківства Володимира відпали після тесту ДНК. Сусіди дуже засуджують таке ставлення до дитини. Марія не турбувалася і не цікавилась долею доньки у лікарні. Навіть після того, як лікарі зверталися до неї і повідомляли, що потрібні підгузки та харчування для новонародженого, Марія відповідала, мовляв, у неї нема грошей. Її більше хвилює, як витягнути Володимира з місць позбавлення волі», – шокує розповіддю сусідка родини.

Тим часом цивільна дружина чоловіка, якого підозрюють у зґвалтуванні падчерки, Галина стверджує, що її чоловік Володимир – дуже чуйна, добра та порядна людина.

«Я люблю Володю і знаю, що він не ґвалтував Іру. Він робить на шабашках, заробляє гроші і рідко буває вдома. В мене згоріла хата і ми попросилися до Марійки на квартиру. Маруся народила трьох дітей від мого коханого чоловіка. Але з Іриною він стосунків не мав. Я увесь час вдома», – каже жінка.
Водночас, брат Галини Олександр Жаловага запевняє, що родина Володимира «живе дружно і ніколи не свариться». Також чоловік переконаний, що результати тесту ДНК підробили, зокрема, звинувачує у причетності до фальсифікації експертизи сільського голову Андрія Сапожника.

На це сільський голова відповів, що коли представники місцевого самоврядування виявили випадок вагітності дитини, одразу звернулися у правоохоронні органи, які провели слідчі дії. «Вони й робили тест ДНК, але яке маю я відношення до того тесту – не можу зрозуміти», – розводить руками посадовець.
Він розповів, що про те, що восьмикласниця вагітна, йому стало відомо у кінці травня. Про це йому повідомили телефонним дзвінком з фельдшерсько-акушерського пункту, медикам якого про це розказала цивільна дружина вітчима неповнолітньої породіллі Галина.

«Я повідомив про це поліцію і комісію у справах неповнолітніх. Разом із ними виїхали на місце проживання сім’ї. Ірину відправили на обстеження, під час якого підтвердили, що дівчинка вагітна. Мама дитини Марія нічого не заперечувала. Тоді вони усі говорили, що до будинку, де мешкала родина неповнолітньої породіллі, приїхав невідомий чоловік на жовтому «Ferrari», забрав Ірину до Будинку культури, де вони випили води і з’їли цукерки, після чого Ірина втратила свідомість. Але якщо до житлового будинку приїхав на авто невідомий чоловік, то чого б Марії, як матері, відпускати неповнолітню доньку до нього? Потім вони говорили іншу версію, що, мовляв, Ірину зґвалтували під час навчання. Було три людини, у яких брали аналіз ДНК, – брат Галини Жаловаги, вітчим Ірини та Віталій, ім’я якого вписане у свідоцтво про народження новонародженого хлопчика.

Коли ж сільського голову попросили дати характеристику Влодимиру, якого підозрюють у зґвалтуванні неповнолітньої падчерки, він сказав наступне: «Володимир завжди слідкував за порядком. У його житловому будинку прибрано, а дитина виглядала чистою та охайною. Сусіди говорили, що він підіймав руку на Галину, але вона все заперечувала. Алкоголем він не зловживав. Я не бачив його у стані алкогольного сп’яніння. Дітей його жінки народжували, швидше за все, для того, щоб отримувати допомогу від держави. І коли я його питав, що ж думає далі робити з дітьми, Володимир відповів, що, мовляв, у нього дуже багато дітей, бо він хоче, щоб вони його нас старість доглядали. Якщо буде підтверджено у суді, що Володимир – батько дитини Ірини, і її мати про це знала, то буде стояти питання про вилучення із родини й інших дітей».

Натомість, у прес-службі поліції розповіли, що у червні 2020 року до чергової частини Іваничівського відділення поліції від органів місцевого самоврядування надійшло повідомлення про те, що під час візиту до сімей, які опинились у складних життєвих обставинах була виявлена малолітня дівчинка, яка перебувала на 23-му тижні вагітності. За результатами тесту ДНК, встановлено, що батьком новонародженої дитини є вітчим малолітньої мами. У жовтні цьому громадянину йому було обрано міру запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою і перекваліфіковано статтю з 155 на ч.4 ст.152 ККУ.

Неповнолітня породілля зізналася, що мала інтимні стосунки як мінімум з трьома дорослими чоловіками

Водночас, 22-річний Віталій Щербик, якого восьмикласниця записала батьком свого сина у свідоцтві про народження, запевняє, що не є батьком хлопчика. Про те, що його записали у метриці дитини, почув від журналістів. Каже, що востаннє бачив Ірину, коли перейшов у п’ятий клас.
«У 2015 році я закінчив школу, а в 2017-му одружився. Коли ми навчалися, я не знав, що таке кохання. Ми просто ходили за ручки, я ж був тоді у четвертому класі. Нині самостійно виховую доньку Катерину, бо дружина мене покинула. Я самотній тато у декреті. Сам одягаю доню, мию, годую і все інше. Доня у мене підросла, то мені вже з нею легше. Але вийти з хати ніяк не можу, бо маленька одразу плаче», – розповідає чоловік.
Своє чергою, неповнолітня Ірина плуталася у показах, спочатку запевняючи, що протягом року під час навчання у сиротинці «Ковчег» мала стосунки з Віталієм Щербиком, і що це його дитина. Згодом дівчина зізналася, що у 10 років стала жертвою насилля свого вихователя із сиротинця, який зґвалтував її у своєму кабінеті. Також вона припустила, що іще біологічним батьком її дитини може бути й брат Галини Олександр Жаловага. Каже, що її мати Марія про це знала.
Водночас, породілля зізналася, що задля того, аби заплутати слідство, замість матеріалів ДНК новонародженого сина Андрія взяла власні матеріали і видала їх за синові. Каже, що до таких дій її намовила рідна мати.

Мати намовляла доньку замість матеріалів ДНК внука «підсунути» свої

Про це вона сказала у телефонній розмові з матір’ю, яка відбулася під прицілом камери журналістів. Текст розмови передаємо дослівно:

– Чуєш, Іра… А ти ДНК своє взяла?

– Ти сказала своє взяти. Ти ж що? Ти сказала ДНК Андрійка не брати, то я й не брала.

– То своє взяла?

– Так…

– Добре, все добре.

Натомість, 36-річна мати Марія зауважила, що в усьому винна цивільна дружина Володимира Галина, яка буцімто розносила по селі плітки, що тільки-но Марія на роботу – а Ірина «одразу в ліжко до Володі».
Врешті-решт неповнолітня породілля зізналася журналістам, що мала статеві зносини з вітчимом у грудні 2019 року. Каже, що вітчим її не ґвалтував, а все відбувалося добровільно.

«Мама їсти варила, Галі вдома не було», – коротко пояснила дівчина.

Як повідомили у поліції, відносно матері неповнолітньої Ірини відкрили кримінальне провадження за статтею 166 ККУ. Мова йде про злісне невиконання батьківських обов’язків щодо своєї дитини. Санкція статті передбачає позбавлення волі від двох до п’яти років, або обмеження волі на той самий період.

Нагадаємо, раніше Інформаційне агенства Волинські Новини повідомляло про те, що до працівників Ківерцівського відділу поліції надійшла інформація про можливе вчинення сексуального насильства жителем району щодо малолітньої падчерки.
Опрацювала Вікторія СЕМЕНЮК.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 18
Ваван Показати IP 24 Листопада 2020 20:17
Санта - барбара!
Ботан до Ваван Показати IP 25 Листопада 2020 13:46
Замітили, що чим більша дупа в країні, тим більше от таких вкидів, про неповнолітніх породіль, про педофілів, гвалтівників.
Чезаре Ламбразо Показати IP 24 Листопада 2020 21:09
лиця не обтяжені інтелектом...
Шок Показати IP 24 Листопада 2020 21:41
Там усім треба в дурку
Ісса Ндойє Показати IP 24 Листопада 2020 21:50
Це не Санта - барбара, це просто мрак ...
Гоцул Показати IP 24 Листопада 2020 23:39
Уроди, вори і алкаші роблять собі подобних.. А подобні продовжують їхню справу - тільки на більш вищому рівні ...
Люстра Показати IP 24 Листопада 2020 23:49
Какая то пещерная дикость !!! Неужели такое возможно в украинском селе в ХХІ веке ???
Мойша Показати IP 24 Листопада 2020 23:59
Це усе кляті москалі винні ! Їхній проросійський канал ІНТЕР це усе показав на усю Україну !!! Так би е@лися собі потихеньку і ніхто нічого не знав би ...
Ура Показати IP 25 Листопада 2020 03:52
Нарешті і ми в Європі за європейськими цінностями! Але чому не написали, що мав стосунки з чоловіками теж?
Радувець Ларіса до Ура Показати IP 25 Листопада 2020 10:24
На зоні з ним чоловіки мали стосунки, а не він з ними.
куку Показати IP 25 Листопада 2020 06:30
я хуєє*єююю**
адвокат Показати IP 25 Листопада 2020 08:12
Дикі тварини. Такого не було навіть при первісно-общинному ладі. А тій, яка на нижньому фото, трба не чоловіка, а жеребця з "путом" хоча б 40 см.
Куні Показати IP 25 Листопада 2020 08:38
Це не люди, а худоба. Дивлячись на них, будуть думати, що ми всі такі! А це виробки і людці!
адвокат Показати IP 25 Листопада 2020 10:50
і оці примати мають право голосу на виборах рівноцінне з професором...Демократія - найсправедливіша форма державного устрою...
Маша Показати IP 25 Листопада 2020 14:49
Бл....ь 13-років ляльками треба ще гратись
Україна в шоці Показати IP 25 Листопада 2020 23:56
Дивишся і думаєш, чи то справ в селі мало, що тільки і ї...уться, дегенерати
Віталій Показати IP 26 Листопада 2020 07:16
Кастрацію і 20 років тюрми,за згвалтування!Влада аууууу
Просто Показати IP 26 Листопада 2020 15:28
Соц допомогу по народженню дитини мільйон гривень!!!! Буде другий сезон цеї комедії.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus