USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Волинський поліцейський отримав відзнаку від міністра МВС

26 Грудня 2022 22:24
Волинський поліцейський Василь Антонюк отримав відзнаку Міністерства внутрішніх справ «Вогнепальна зброя».

Про це повідомляє Національна поліція України.

Міністр внутрішніх справ Денис Монастирський вручив відомчі заохочувальні відзнаки МВС України «Вогнепальна зброя» працівникам Національної поліції, військовослужбовцям Національної гвардії та Державної прикордонної служби за проявлену особисту мужність та відвагу, стійкість та рішучість, безпеку і оборону у відсічі та стримуванні збройної агресії російській федерації.

«Нам доводиться йти там, де не проходять інші, зустрічатися з викликами, які раніше були іншими, але 8 років війни для нас не пройшли даремно і зроблено багато висновків. І саме це наразі надає нам можливість із впевненістю дивитись уперед і наближувати всіма нашими зусиллями нашу велику перемогу», – сказав Денис Монастирський.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus